én csinálok valamit rosszul? Babám 11 hónapos,7-8 hónapos koráig már átaludta az éjszakát most 2-3 szor felkel enni.
Figyelt kérdés
segítsetek!vacsi 19.30,fürdés,8 kor150 ml tejcsi,alvás.11kor felkel,bekéredszkedik hozzánk,tejcsi 150ml,fél kettőkor vagy 3 kor eszik megint 150ml-t,majd reggel 5 kor 180mlt2012. ápr. 17. 07:51
11/14 anonim válasza:
Nálunk a fogzás vált ki ilyen hatást. Van, hogy egész nap nagy mennyiségeket eszik, és felébred enni. Van, amikor alig eszik valamit, és az egész éjszakát átaludja...Ezen a héten csak egyszer kelt, de már látom, hogy jön 2 foga egyszerre...Nem látsz változást az ínyén? Egyébként én is azt csináltam, hogy etettem nagyobb kalória tartalmú ételekkel, de ugyanúgy felébredt éjszaka...
12/14 anonim válasza:
az én fiam ugyanezt csinálta 6 hónapos korától 1 éves koráig, akármit adtam neki uzsonnára, vacsorára, kipróbáltam már én is mindent. Aztán 1 évesen magától leszokott róla egyik napról a másikra, szerintem nálatok is ez lesz, addig kitartás.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is tuti fogzás,ilyenkor a tejcsi megnyugtatja őket még ha nem is éhes.Én nem csinálnék semmit.Az én fiam is 6 hós korától átaludta az éjszakát majd 15 hós kora körül amikor a hátsó örlőfogak jöttek neki egyszerre akkor éjszaka ő is kelt 4-5 körül enni(bár ő csak 1x)még akkor is ha vacsorára jól bezabált,ahogy kijöttek a fogak visszaállt a rend.
Add meg neki ami megnyugtatja és kitartás nem csinlsz semmit rosszul.
14/14 anonim válasza:
Javult a helyzet? Szerintem is fogzás. Az én fiam 16 hónapos, és a leírtaknál sokkal kevesebbet eszik ha "fogzik", de nem ébred éjjel, nem hinném, hogy a Te babád éhes lenne.
Mindemellett lehet, hogy reggelre valami táplálóbb is mehetne. Mostmár próbálhatnátok egy kis felvágottat, zsemlét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!