Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor adott először babáján...

Ki mikor adott először babájának teát? (a tea granutálumokra gondolok)

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 09:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
köményes teát egy hetes korban már adtam neki!
2010. jan. 24. 18:55
 12/19 anonim ***** válasza:
előző vagyok!5 hós korba a granulátumot
2010. jan. 24. 18:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Három hónapos kortól adtam neki granulátumot. A mai napig bánom. Nem hajlandó semmi mást meginni. Sem más normális teát, sem vizet. Csak az üdítőket és a granulátumot vagy édesített löttyöket. Teljesen kivagyok tőle.
2010. jan. 24. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Ma adtam neki először, mert semmit nem hajlandó inni.Már 4,5 hónapos, de eddig csak küzdöttünk.Végre ebből ivott.A vízbe csak egy csöppnyi granulátumot tettem.
2010. jan. 24. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én 4 hónapos korától adom neki, egyik nap teát, másik nap vizet. Mind a kettőt szívesen issza.
2010. jan. 24. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Én 6 hós koráig csak babavizet adtam neki, utána már így télen a granulátumot. Szereti az összeset, mindegy milyen ízűt kap.
2010. jan. 24. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:

"Ma adtam neki először, mert semmit nem hajlandó inni.Már 4,5 hónapos, de eddig csak küzdöttünk.Végre ebből ivott.A vízbe csak egy csöppnyi granulátumot tettem."

Mi is így kezdtük. Nem tudom mikor fog vizet inni, már egy éves, és kínlódom vele. Mindig valamivel ízesíteni kell.

2010. jan. 24. 20:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Sosem adtam, nem bízom az ilyen porból vízzel csinált szarokban... abszolut nem természetes. Ha már tea, akkor filter, azt meg 15 hó után.
2010. jan. 24. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:
7 hónaposan de nem nagyon szerette. Az egyik válaszadó írja, hogy 3 hónapos korában adott és nagyon rászokott a gyümölcslevekre és nem issza a vizet. Annak az anyukának megnyugtatásképp írom, hogy mi 7 hónaposak voltunk amikor először ivott az anyatejen kívül mást most mégis csak ívólevet hajlandó elfogadni,igaz hígítva. Szerintem nem azon múlt, hogy mikor kapott ilyet. Hanem milyen az izlésük. Az enyém inkább szomjan hallna de akkor se issza meg a vizet. Így viszont nincs gondol arra, hogy meg itta-e a megfelelő mennyiségű folyadékot mert abből rengeteget meg tud inni. Csak arra ügyelek, hogy cukormentes legyen a gyümilé.
2010. jan. 25. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!