Ki mikor adott először babájának teát? (a tea granutálumokra gondolok)
Szia!
Úgy kb 6 hónaposan, Hippeset, de utána nagyon sokáig nem, mert vizet ivott.Most 13 hónapos és filteres gyerekteát iszik, ha vége a télnek újra vizet kap, szerencsére megissza.
üdv:Ancsy
Jövő héten lesz 4 hónapos, és már adtam neki ebben a hónapban egyszer-kétszer Hipp alma-citromfű teát, persze nagyon lájtosan csinálva. Nem lett tőle semmi baja, de visszatértem a kaki szempontjából jól bevált kamillateához.
Banyuci
Kamilla teát meddig lehet neki folyamatosan adni??
(egyébként mi is kakival küzdünk, de még csak 10hetes
Azóta is folyamatosan kamillát iszik.
Banyuci
Nálunk is ritkán volt kaki, 2-3 naponta. Aztán átváltottunk Humana Baby-fit tápra, mert az előzőt nem akarta elfogadni, na utána kemény is lett a kakija. Akkor bevetettem a kamillateát, az kicsit lazított rajta. Amióta a tea mellé már gyümölcsöket is kap, és éppen a 2 órai tápot váltom ki pürével, azóta naponta egyszer van kaki, és már nem kemény. Két napja adok neki sütőtököt, és ma már viszontláttam a pelusban. :)
Banyuci
:D de jó nektek:)
Már alig várom hogy én is adhassak neki ilyeneket... Tápszert már próbáltunk egy csomot, de egyik sem jött be..ráadásul a doki ragaszkodik a bebábhoz:S
Próbáld meg a Laevolac nevű szirupot, azt használtam neki párszor ilyen korában, és segített!
Banyuci
Graulátumot egyáltalán nem adtam, mert azzal kezdődött az összetétele, hogy cukor. Ráadásul szerintem sz@r az íze is.
Volt édeskömény tea, találtam filteres Hipp gyümölcsteát, meg van FLP-s teánk, meg babavíz, ezekből válogatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!