Pár hónapos/hetes babák mellett ti főztök vagy rendelitek az ebédet?
Figyelt kérdés
Nekem 3 hónapos a pici lányom és nem sok időm van mellette. Amikor bealszik akkor próbálok mindent megcsinálni, de azért ez nem sok idő. Valamint sokszor felébred, felsír és olyankor félbe marad minden. Így egész nap ugrálok mint egy mérgezett egér, hogy tudjak mindennek a végére jutni. Nagyon fárasztó. Magamra vagy pihenésre szinte semmi idő nem jut. Én csinálom rosszul? Ti hogy csináljátok? Gondolkoztam rajta, hogy legalább a kaját hozatnám és annyival is kevesebb lenne, de ugyanakkor meg itthon vagyok és kicsit túlzásnak tartom. Nem tudom...2014. szept. 30. 15:09
11/26 anonim válasza:
Két hónapos koráig rendelgettem az ebédet heti két-három alkalommal, többi napokon én főztem. Hatalmas könnyebbséget jelentett, hogy nem kellett a főzéssel bajlódnom, ha nyűgös napja volt éppen. Ha teheted, könnyítsd meg a helyzetedet!
12/26 anonim válasza:
néhány hónapig rendeltük az ételt, nagy könnyebbség volt
13/26 anonim válasza:
Nagyon ritka esetben rendelek. Vendéglátósok vagyunk mindketten férjemmel, és valahogy nem bízok egy étteremben sem, hogy napi szinten onnan egyek.
Inkább egyszerű ételeket főztem, amikor kevés időm volt. Pl főzelék sült virslivel, tokányt rizzsel, ilyesmiket.
14/26 anonim válasza:
Minden nap rendeltek? De jól megy a magyaroknak.
15/26 anonim válasza:
kedves 7-es, már a 2 hónaposom se alszik napi 3 oranal tobbet, nem hogy egy 3 honapos. es mivel ez pont egy olyan.idoszak, amikor fogni még nem ttud, egyedul nincs el, non stop nyuszog ha nincs kezben vagy legalabb is nem jatszolvele. tehat valoban keves ido jut....más kerdes ki mire forditja. van aki alvasra, nekem eleg a napi 6 ora alvas ugyhogy en fozesre. de tenyleg keves a szabadido megertem azt is aki rendel...es az en ferjem nem var soha meleg vacsorat, a gyerek elott sem vart, ha azt szeretne, rendel ő saját magának. de ehelyett neki az a fontos hogy én minél tobbet pihenjek...ha ezt a konyhaban teszem, akkor ot. ha a kádban akkor ott, ha az ágyban akkor meg ott.
16/26 anonim válasza:
natur...ki mire költ...van aki cigire van aki erre...egyébként nem is vallaltam volna babat ha a ferjem.nem keresne annyit hogy adott esetben etelt rendeljek. heti 3000 ftrol beszelunk...
17/26 anonim válasza:
A cigi jogos xD
Viszont:
"heti 3000 ftrol beszelunk..."
Akkor vagy hetente kétszer esztek, vagy két adagot esztek egy hétig, vagy tudtok valami baromi olcsó helyet. BP vagy más város? Melyik futár?
18/26 anonim válasza:
a ferrjem a munkahelyen eszik. hetvegwmen a tobbsegnek van segitsege tehat foz...nekem ez a kerdes alapvetoen a sajat kajamra ea hetkoznapra vonatkozott ami valoban 3000 ft hetente....de joakkor legyen heti 6000, az még mindig csak annyi mint napi egy doboz cigi :)
19/26 anonim válasza:
8 hónapos a babám, rendeljük a kaját, nem lenne rá időm, csak ha a napi kb 5 óra alvásomból még levennék a főzésre. A babának főzök, de az egyszerűen, gyorsan megvan. Szerintem nem kell ebből lelkiismereti kérdést csinálni, egyszerűsíteni kell, hogy a babára jusson az az idő is, mert még igényli. E nélkül is van elég házimunka, mosás, takarítás, vasalás, mosogatógép pakolás, napi séta a babával, bevásárlás és a legfontosabb játék a babával.
20/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok, heti 7-10 ezret költünk el a Teletálnál, ebből ketten eszünk egy hétig, e mellé csak reggelit készítünk. Szerintem ez nem vészes és változatos, finom ételeket eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!