Hasfájós 1 hetes babám mellett mit szabad ennem, hogy ne rontsak a helyzeten?
Első gyereknél nagyon odafigyeltem, mégis iszonyú hasfájós volt.
Másodiknál mindent ettem, mégsem volt semmi gond.
(bab,káposzta, barack, paradicsom)
Citrusféléket és a magvasakat tényleg nem ajánlják,de ezek mehetnek: répa, zeller, cukkini, tök, cékla, sütőtök, saláta, spenót, sóska, alma, banán, mandarin, körte, szilva, szőlő, én dinnyét és uborkát is eszek.
Én sok csirkehúst eszek mindenféle formában,fasírtot,ehetsz tésztákat,halat,vörös húsokat is, csak mértékkel,csak a füstöltet és a zsírosat kell kerülni. Köretnek mehet krumpli ,rizs,minden. Reggelire nem csak felvágottat lehet enni,van egy csomó péksütemény,ilyen olyan kalács,kifli stb. A tejet én is kerültem,így reggel teáztam,és ne felejts el sok vizet inni. Az enyém már most elmúlt 3 hós,most már mindent eszek.
Kedves utolsó!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, elkezdek ezekkel próbálkozni. 1. baba és nagyon sokszor fáj a hasa, ezért próbálnék mindent megtenni, hogy legalább miattam ne szenvedjen.
Kedves utolsó!
Köszönöm, kipróbáljuk, hátha használ. Szegénykének bármit adnék már, ha tudnám, hogy nem szenved tovább. Gondolom gyógyszertárban vetted. Megnézem neten, meg beszélek a gyerekorvossal, nehogy a többi gyógyszerrel összevesszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!