Szülés után a pici baba mellett a férjeteken kívül
besegített valaki eleinte?
Figyelt kérdés
(Anyuka, anyós, stb. ) Én szeretném ha jönne segíteni anyukám valameddig, ugyanis egyikünk sem gondozott még életében soha kisbabát, és nem szeretném ha a babánkon kísérleteznénk minden tapasztalat nélkül, de vitáink vannak ebből a párommal. Kinél hogy volt? 37 hkm
Nem kell senki. Minden magàtol fog jönni ösztönösen. Igaza van a pàrodnak, ha nem akarja anyóst a nyakàra hetekig mert felesleges.
2014. júl. 19. 16:25
2/14 anonim válasza:
Nem, egyedül voltunk a babával, a férjemmel. Teljesen jó volt. Nekem nem hiányzott senki.
2014. júl. 19. 16:28
3/14 anonim válasza:
Nincs igaza a férjednek. A szülés után néhány hétig neked is pihenni kellene, és nem főzni, takarítani a baba mellett.
Csak ma az anyukák nagyon önállóak akarnak lenni, akkor is, ha kimerülnek bele.
Nekem felváltva az édesanyám és az anyósom volt ott. A férjemnek semmi baja nem volt emiatt velük.
2014. júl. 19. 16:29
4/14 anonim válasza:
Mindkét terhességem császárral végződött, első gyereknél még a férjem sem volt otthon csak aznap mikor hazamnetünk, másodjára csak azért volt itthin 1 hetet mert ikreink születtek. Mindent megoldottunk. Nekem sem volt tapasztalatom, de megölni nem fogod a gyereket, max. pár hónap múlva rájösz , hogy valamit másképp kellett volna csinálni. Engem kifejezetten előrevitt ,hogy tudtam csak magamra számíthatok, persze ha bármi baj lett volna anyukám bármikor bármennyit tudott volna jönni.
2014. júl. 19. 16:32
5/14 anonim válasza:
Sztem meg nem kell lustànak lenni, akkor lehet pihenni mikor a baba is. Nyilvàn nem fogsz vègezni a hàzimunkával 1 óra alatt, meg lehet h megcsuszik a vasalás, de ezért nem kell bejárónő...
A mai anyukák pont h nagyon kényelmesek.....és ez a baj...., nem pedig az h önàllóak.
2014. júl. 19. 16:33
6/14 anonim válasza:
Hozzánk nem jött senki, a védőnő el mond mindent amit kell tudni, a többit meg majd úgy is tudni fogod, ha nem jól csinálsz valamit a babád majd szól. Nehogy azt hidd, hogy anyukád jobban tudja, régen volt, akkoriban más volt stb. (a legjobb családban is vannak ebből "viták" - amikor még te voltál baba akkor ez és ez volt a szokás.....) Nem kell senki, a férjem itthon volt 1 hónapig , anyósom , anyukám jöttek kb. hetente 1-1- órára de inkább csak látogatóba és hoztak ételt, ez volt a nagy segítség tőlük, hogy hoztak kaját másban nem is tudtak volna segíteni jobban. (imádom mind a kettőt csodásak!)Nézd gondolom a férjed és anyukád között nem annyira nagy a barátság, és meg értem ha a férjed nem szeretné, hogy jöjjön. Jöjjön csak pár órára át az anyukád 2-3 naponta , utána hetente.
2014. júl. 19. 16:34
7/14 anonim válasza:
Én most várom az első babámat,nálam anyukám már bejelentette,hogy egy hétre eljön hozzánk(én nem is bánom,200 km-re lakik,és amúgy is keveset látom,a férjem is anyjaként szereti).Nekem könnyebbség lesz,mert eléggé parázós vagyok az új helyzetekben,jó lesz,hogy tud tanácsokat adni,meg megmutatni amit nem tudok.
2014. júl. 19. 17:26
8/14 anonim válasza:
Nem jött senki és őszintén szólva most már örülök neki nagyon. Nekünk sem volt gyakorlatunk benne, de minden jött magától.
Odaköltözne az anyukád vagy csak ott lenne, amíg a párod dolgozik?
2014. júl. 19. 18:57
9/14 anonim válasza:
Az én anyósom 5 napig itt is aludt nálunk, aztán még két hétig jött minden nap csak akkor ment haza, ha netán elaludt a kislányom. Bevallom nekem egy hét után már zavaró volt nagyon, hogy nem lehettünk hármasban a férjemmel és a kislányunkkal, neki még ennek ellenére is hiányérzete volt, úgy gondolta nem vehette ki a részét mindenből.
Néha a babát is stresszeli,ha túl sokan vannak körülötte.
2014. júl. 19. 19:53
10/14 Julie S válasza:
Edesanyam mar nem el, parom szulei meg epp egy koltozes kellos kozepen voltak akkor. Igy nem jott senki segiteni, de nem is hianyzott. Mi orultunk, hogy nyugi van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!