Help! Már felálló, de főleg mászó, bútorok mellett két lépést tevő babának milyen cipőt vegyek? Bővebben fontos lent
Én ilyenkor még csak zokniba tettem le. Persze ellenőriztem mennyire meleg a talaj. Én is ilyen helyeken hagytam előszőr mászkálni. Ilyenkor még jó egy zokni szerű, vagy mezitláb, vagy sima zokni. Nem fog elszaladni messzire, tudod figyelni mi van a lábánál, nehogy belelépjen valamibe. HOmokozóba meg nagyon jó mezitláb lenni, hidd el jót tesz a talpának, mert az tornáztatja, egyenetlen a talaj!!!
Ha már megteszi kapaszkodás nélkül a lépésekeet, pl 8-9 lépést, akkor érdemes venni bokatartós, keménykérgű, könnyen hajló talpú cipőt. Ilyen pl elephanten a deichmannban, én olyat vettem, jó is volt. Aztán menjetek ortopédiára mikor stabilan jár már majd úgy fél év múlva és ott megnézik kell-e korrekció pl supinált cipő.
Én ilyet vettem! Nagyon jó!
Kint nem böki a fű, le lehet benne tenni.
Bent nem csúszik a parketta, játólap ha ebben van.
Zokniban nagyon nagyokat esett bent a fiam, de miután megkapta ezt, el is kezdett járni 10 hónaposan!
Benti cipőben is jó ősszel télen.
Nagyon szépek, tiszta bőr!
Mi ilyet vettünk tescoban most pont akcióc volt 2000ft helyett 600ftért adták. Szerintem bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!