Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » FONTOS! Mit lehet tenni?...

FONTOS! Mit lehet tenni? Újszülött baba mellett bulizás, ivás.

Figyelt kérdés

Barátnőm újszülött babája mellett eljár bulizni és ami rosszabb, szó szerint kiüti magát úgy, hogy másnapos. Hogyan segíthetnék neki? Férje nem tud róla. Hogy ki vigyáz a babára olyankor, azt sem tudom, csak aggódom.

Szoptatni szoptat, de nyilván amikor szétcsapja magát, akkor nem vagy nem tudom...

Légyszi segítsetek, itt sok tapasztalt anyuka van!! Köszönöm!

2013. dec. 5. 20:46
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Miatta is aggódom, de elsősorban azért, mert van egy tündéri kisfia, aki igazi álombaba, nehogy ő igya meg a levét ennek.
2013. dec. 5. 20:50
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
A kérdés inkább az, hogyan segíthetnél a babának? Az anyuka itt csak másodlagos. Szólj a férjének, a nagyszülőknek. Többet nem tudsz tenni. Nyilván hátba támadásnak érzi majd, de vele hiába beszélnél. Ha magától nincs annyi esze, hogy egy anyának 0-24 óráig használható állapotban kell lennie, akkor rád sem fog hallgatni.
2013. dec. 5. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
A férje nem tud róla-miért ő hol van ilyenkor napokig?
2013. dec. 5. 20:54
 4/17 A kérdező kommentje:
A baba 1,5 hetes és az a "poén", hogy anyuka nem tini már: 30 éves...
2013. dec. 5. 20:55
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

ez durva szegény kisbaba.nagyszülőnek és az apukának szólj,és értesítsd a védőnőt is.

Én 18 éves vagyok eszembe se jutna a most 7 hónapos gyerekem mellett elmenni berugni.

2013. dec. 5. 20:55
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
SaJna nem nagyon szólhatsz bele az életébe. Ha olyan jó barátnőd, kérdezd meg miért csinálja, elmondhatod a véleményed. Ha ilyen volt baba előtt is, akkor valószínűleg nem élte ki magát és felelőtlenség volt babát vállalni, vagy ha most kezdte, mióta megszületett a pici, akkor lehet, hogy depressziós, esetleg más mentális betegsége van, akkor viszont bizony segítségre szorul! A picinek nyilván nem jó ez, de nem sokat tudsz tenni, ha ész érvekkel nem meggyőzhető.
2013. dec. 5. 20:56
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Biztos igaz ez?

Azt írod a baba másfél hetes, és ez idő alatt eljár? Hányszor lehet ez idő alatt eljárni bárhova is, és nem hiszem hogy egy nőnek másfél héttel a szülés után bulizni van ereje, kedve.

2013. dec. 5. 21:03
 8/17 anonim ***** válasza:
azonnal szólj valakinek a családjából!!!! férj,szülő,bárki!! sajnos manapság annyi rosszat lehet hallani hogy a szülő miatt esetleg meghal egy baba!!!!amíg nincs otthon az anyuka addig kivel van???mit eszik akkor a baba?????jézusom ez borzasztó!!szólj valakinek mielőtt a babával valami baj lesz!!
2013. dec. 5. 21:03
 9/17 anonim ***** válasza:

bizony MINÉL ELŐBB SZÓLJ VALAKINEK!!!!mert baj lesz.előbb utóbb a baba fogja meginni ennek a levét a legrosszabb esetben meg is halhat.légyszi ne hagyd ezt az ártatlan lelket !!!és szólj hogy mit intéztél..

2 hónapos kisfiú anyukája

2013. dec. 5. 21:21
 10/17 Jégtánc ***** válasza:
Nem igazán tudom én sem elképzelni.A férje mindig éjszakás? Neki nem tűnik fel ? Te honnan tudod?
2013. dec. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!