FONTOS! Mit lehet tenni? Újszülött baba mellett bulizás, ivás.
Figyelt kérdés
Barátnőm újszülött babája mellett eljár bulizni és ami rosszabb, szó szerint kiüti magát úgy, hogy másnapos. Hogyan segíthetnék neki? Férje nem tud róla. Hogy ki vigyáz a babára olyankor, azt sem tudom, csak aggódom.
Szoptatni szoptat, de nyilván amikor szétcsapja magát, akkor nem vagy nem tudom...
Légyszi segítsetek, itt sok tapasztalt anyuka van!! Köszönöm!
2013. dec. 5. 20:46
11/17 anonim válasza:
A baba másfél hetes. Kb. 1 hete lehetnek otthon a szülés óta. Hogyan és hova a frászkarikába jár el egy hét alatt? Én ilyenkor örültem, hogy lyuk van a fenekemen.
12/17 anonim válasza:
Ez kamu,szülés után nem menne inni,BULIZNI senki!
13/17 anonim válasza:
Ugyan már. Ennyire unatkozol, hogy ilyeneket találsz ki? Foglald le magad inkább valami hasznos dologgal.
14/17 anonim válasza:
Túl sok a "nem tudom" ebben a dologban! Járj utána biztosan a dolgoknak, pl. kérdezd meg a barátnődet. Utána aggódj!
16/17 A kérdező kommentje:
Már régi a kérdés meg már nem is aktuális, sajnos azóta a barátnőm elhunyt (nem a pia miatt, balesetben)...
2015. jan. 11. 19:10
17/17 anonim válasza:
Jaj részvétem:( Sajnálom. Szegény babóca:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!