Adhatok 9 hoapos babanak gyori edes kismackot? (gyumolcsosset)
Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 21:17
1/10 anonim válasza:
Én még a másfél évesemnek se adok semmi cukrosat.
9 hónaposnak eszembe nem jutna!
2/10 anonim válasza:
Mi nem adtunk neki. Felesleges cukorbomba rengeteg mesterséges műcuccal. Nem vagyok egy bio-öko mama, de ennyi idősen még nem adtunk semmi ilyen nasit. Maximum belenyalhatott a fagyinkba, ha a városban sétáltunk, vagy kapott kisfalat kalácsot, ha sütöttem, de ebben a korban még semmi szükség az ilyen nasikra, se tejszelet, se túró rudi, se semmi gyerekeknek szánt termék.
3/10 anonim válasza:
en se vagyok biomami, de egy 9 hpbnaposnak meg tul korai minden szempontbpl. az ilyen cukros nasik megismereset szerintem jobb addig huzni a gyereknel, ameddig csak lehet. a fiam 14 hos, meg mindig nem adok neki ilyesmit
4/10 anonim válasza:
Miért akarsz neki ilyen vacakot adni?
Akkor inkább gyümölcsöt.
5/10 anonim válasza:
Kislányom 1 éves szülinapjára kapott ilyet először a tortára marcipán helyett,de nem egyedül és nem is egyszerre ette meg, összesen 2 alkalommal adtunk neki ilyet, a 2.-at a mamájától, ritkán előfordul, hogy kap valami édességet, de nem sűrűn, még most is kicsit korainak tartom, nemhogy 9 hónaposan. Talán tojás is van benne, amiatt sem és a sok ízfokozó mű adalékanyag miatt sem. De ha kaptátok és nincs szíved úgy megenni, hogy őt kihagyod, törj le belőle neki egy pici darabkát kóstolónak, attól nem lesz baja.
6/10 anonim válasza:
Az ég világon semmi baja nem lesz tőle!!! Sok paramami :D
Gondolom ti az almát is a kertből szeditek, nem a tescoból :D
8/10 anonim válasza:
Nem adnék ennyi dosően pláne.
Kapnak a gyerekim édességet többet, mint zseretném, de ezt ennyi idősen nem.
9/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, igaz. És? Mi jó van benne a számára?
10/10 anonim válasza:
az érlelővel permetezett almában mi a jó? :) Ennek ellenére én nem adok ilyesmit az én lányomnak, de én sok zöldséget és gyümölcsöt a kertből hozok. Nem kell itt fröcsögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!