Csokismazsola kérdése:
Hogyan töltik meg a Dörmi Kismackót?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék házilag készíteni a lányomnak Dörmi jellegű piskótát, de nem tudom, hogyan kéne belevarázsolni a krémet, anélkül, hogy kettévágnám. Az ötleteket szívesen fogadom! :)2012. okt. 8. 12:53
1/6 anonim válasza:
szerintem belenyomják valamivel, mert a hátán szokott lenni két lyuk...
2/6 anonim válasza:
Általában ezeket ilyen nyomócsövel töltik meg.
Habzsák abba beletöltik a krémet, lekvárt stb-t és annak a vége ilyen hosszú vékony fémcső. Azt beleszúrják a piskótába és a tölteléket belenyomják. A fánkokkal is így tesznek.
3/6 anonim válasza:
Persze a gyárban ez gépiesen megoldott.
De a pékségekben, cukrászdákban vagy otthon így lehet megcsinálni.
5/6 anonim válasza:
Dörmi szereti ezeket, és megeszi. :)
6/6 anonim válasza:
Láttam a Pennybe sütésálló mogyorókrémet. Szerintem ha beletöltöd a tészta felét majd erre a m.krém és újabb tészta, még talán egyszerűbb mint belenyomkodni a krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!