Ehet 7 hónapos bébi Dörmi Kismackót?
Az én 7hónaposom jóformán csak az anyatejet kéri, nemhogy Dörmi kismackót... Te jó ég! Mondtam én hogy le vagyunk maradva babókám! ;)
Szerintem adj neki hagymás tejfölös chipset, persze a Dörmi mellé!
Na jó viccet félre téve szerintem ne adj neki hiszen gondolom a rágás sem megy még neki. Én amikor látom hogy kinézi a szánkból a kajat vagy pl a csokit, odateszem a kis szájához, megnyalogatja kicsit, ránk mosolyog, aztán már mászik is tovább...
3-ás vagyok .
Utolsó. Azért 7 hónaposan csak tud mar rágni :D Nekem ma 9 honapos de 7 hónaposan mar gyönyörűen rágta a kölesgolyót , rizs korongot , ovko babapiskotat. 4 foga volt/van.
De ahogy mar írtam en sem adnék neki , mert felesleges, nasinak jo az ami a korának megfelelő, es semmi karos anyagotnem Tartalmaz. :)
"gondolom a rágás sem megy még neki"
Erre írtam amit írtam. Miért ne menne neki a ragas ? Miből gondolod ? Szerintem nem véletlenül akar a kérdező dörmit adni neki. Nekem tudott rágni 7 hónaposan . Egyébként védőnő javaslatára kapott kölesgolyót rizs korongot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!