Mikortól lehet adni dörmi kismackót a babának?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 10:49
1/13 anonim válasza:
Szerintem egy éves kora körül nyugodtan adhatsz neki.
2/13 anonim válasza:
Hát én nem adnék neki 1 évesen! Talán 2 évesen.
3/13 anonim válasza:
Hívd fel a dörmi gyárat, és kérdezd meg, hány éves kortól javasolják a fogyasztását.
4/13 anonim válasza:
8hónapos mult a babám,és már kapott,a védönö mondta,h nyugodtan kaphat azt is,mondjuk nekem vékonyka a babám!:)
5/13 anonim válasza:
Szerintem is 1 éves kora körül már adható.
6/13 anonim válasza:
Az enyém 1,5 éves múlt, nemrég kezdtük el neki adni. Nem kap túl sűrűn, de egyelőre ízlik neki. Azt kell szerintem szem előtt tartani, hogy egész tojás mindenképpen van benne (ugye piskóta alapú) és tej is. Tehát csak akkor add neki, ha ezeket már bevezetted és nem allergiás rá. Ellenkező esetben nem fogod tudni, hogy mi okozza az allergiás reakciót, a tej, a tojás vagy a kakaó.
7/13 anonim válasza:
BOCSI, h tudatlan vagyok, megmondanátok nekem, h az pontosan mi? Gondolom édesség, de miből áll? Köszi
8/13 anonim válasza:
utolsónak: puha piskóta kakaókrémmel
10/13 anonim válasza:
szia,
én már egy éves kora óta adom a kisfiamnak, imádja!! :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!