Én egy éves kortól adtam, illetve nagymamám adta nem én. Dörmi kismackót azóta kap nagy ritkán, a felét megeszi utána eldobja, szerintem a krém ami benne van nem tetszik neki :S A kinder tejszeletet meg a piguit meg ilyesmiket nem szereti. Mondjuk annyira nem bánom. Így is elég szemetet eszik. :S
2010. dec. 2. 22:04
2/14 anonim válasza:
Túrórudit csokival együtt:) 10 hónaposan kapott, tejszeletet, kinder pinguit 1 évesen. Azóta napi 1- et eszik valamelyikből. Dörmit 14 hónaposan, de azt havonta 1-2 veszek mert nagyon tartósító íze van.
Sütit is kap ha van, 10 hónapos korától 1 szeletet simán bevág. Azokat szereti amik igazi tejszínhabbal készülnek, ill almáspite, dobos torta. Imádok sütni:)
2010. dec. 2. 22:12
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Múltkor láttam, h adtak egy babának, aki még elég kicsi volt. Megítélésem szerint olyan 8 hónapos maximum. Korainak tartottam még. De nem tudtam semmit biztosan. Nekem 6 hónapos a babám. Egyenlőre még babakekszet sem kapott. Most jön az első foga. :)
2010. dec. 2. 22:32
4/14 anonim válasza:
En nem adok ilyesmiket neki nem tesz jot a fogainak es persze tul sok szenhidratot tartalmaznak hiaba a sok reklam,inkabb gyumolcsot adok neki,imadja a kortet,almat es nem is keri ha latja hogy a tesoja csokit eszik,ennek nagyon orulok.Majd ugyis eszik eleg "szemetet"ahogy irta feljebb valaki.
2010. dec. 2. 22:33
5/14 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Ehetnek még elég édességet életük során, én még egy évesen sem adok neki, és úgy tervezem, két éves koráig nem is fogok. Remélem a családtagok sem fognak. Ha már valaki édességet szeretne adni neki, próbálja meg a piskótát pl, mert ha magad készíted, tudod, hogy mi van benne. Lehet, hogy le leszek pontozva, de ez az édesség olyan, mint a tv. Van, aki már pár hónaposan odateszi a tv elé a gyereket...Szóval inkább gyümölcsöt a bébinek!
2010. dec. 3. 00:26
6/14 anonim válasza:
1 éves korától kap ilyeneket. nagyon szereti, túró rudit pedig 10 hótól csokistól kapja.
2010. dec. 3. 05:57
7/14 anonim válasza:
14 hónapos elmúlt a kisfiam, és még nem evett csokit, azt sem tudja, hogy mi az... miért akarnám roncsolni a fogacskáit idő előtt??? (Túró rudi csokistól dologra reagálva.)
Kinder tejszeletet ha 2 hetente adok neki egyet, akkor sokat mondok. Dörmijót eddig kétszer kapott életében.
Én inkább ropit (ritkán, és só nélkül adok neki, azért jó, mert az ínyét masszírozza ezzel), vagy kölesgolyót adok neki, vagy pedig a győri édes teljes kiőrlésű kekszét veszem, abból szokott enni egy-két szemet "nasinak", mondjuk séta közben.
2010. dec. 3. 08:09
8/14 anonim válasza:
Bocs, az OFF-ert, de miert lett a tegnapi utolso valaszolo igy lepontozva?? Nem ertem.
Az en 10 honaposom sem kapott meg semmi ilyesmit. Talan, ha betolti az 1 evet, akkor kap majd eloszor turo rudit, de azt is eloszor a csokija nelkul. Az altalad kerdezetteket is majd utana kapja csak, esetleg.
2010. dec. 3. 11:12
9/14 anonim válasza:
Aki nem ad, az le lett pontozva.... találkoztam itt már olyan anyukával, aki saját bevallása szerint a baba 7 hónapos korától kezdve adott NAPONTA CSOKIT a gyerkőcének. Úgy látszik, sokak szerint ez a normális??? Mert ez nagyon elszomorító lenne...
2010. dec. 3. 11:18
10/14 anonim válasza:
Én meg a mai első vagyok, engem is lepontoztak, mert nem adok neki. Igen, elég szomorú, ahogy Banyuci is írja, hogy sokan nem gondolnak bele, hogy az édesség nem egészséges. Sajnos én is nagyon szeretem a csokit, de a terhesség óta már keveset eszek, próbálok teljesen leszokni róla. Ezek nem egészségesek, de persze mindenki azt ad a gyerekének, amit akar...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!