Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ehet a baba kinder...

Mikortól ehet a baba kinder tejszeletet vagy dörmijó kismackót?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En vagyok a tegnapi utolso,engem nem nagyon erdekel a lepontozas de sajnos itt latszik a kultura...Es akkor majd az egyik kovetkezo kerdes az lesz talan hogy: Miert nem alszik a gyerekem?-talan a csoki miatt,vagy:Harom eves a gyerekem es feketek a fogai,vajon mitol?,vagy: Kover a gyerekem,mit tegyek?STB.
2010. dec. 3. 22:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Én még nem is értékeltem az újabb válaszokat. :S Hétvégén meglátogattuk anyukámat, és nagymamámat. Mindketten tömték volna. Anyu a levesből kiszedett zöldséggel, mamám meg piskótával, meg vajas krémmel a sütiből... Hiába mondom el, hogy nem adok neki zöldséget sem olyat, amit a borsos, sós levesből vesznek ki... Az lett az erőszakoskodásuk vége, hogy 2 napig nem kakilt a kicsim, és utána is nagyon keményet, nehezen... Mindenhol más a szokás, ezt én el is fogadom. De nem értem, hogy ha mondok vmit azt miért nem tartják tiszteletben. Szinte el se fordulok még és már beletömnek mindent.
2010. dec. 6. 10:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Lányok!! Az összes válasz hasznos, mert mindenki a kérdésemre válaszolt!! Ez nem a facebook, h like-oljunk és dislike-oljunk! Tiszteljük már a különböző véleményeket!
2010. dec. 6. 10:55
 14/14 anonim válasza:

Az én fiam 5 hónapos, még nem igazán gondoltam bele mikor adok majd neki. De én meg azt tartom elszomorítónak, hogy a ti gyerekeitek az sem tudják mi az, hogy csoki ? bocsi a kivételeknek. Szerintem ti is kaptatok és semmi bajotok nem lett tőle? Ez az élet rendje, nem kell túl etetni vele, ritkán egy kicsit...

Attól, hogy kap édességet néha lehet egészséges ételt is etetni vele...

2012. szept. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!