Gellért névre milyen becézéseket találnátok ki?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 12:08
11/20 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam is Gellért, és tőlem is ezt szokták kérdezni.
Hát, szerintem se szép becézve. Ennek ellenére többen Gelcsinek hívják (nem tudom honnan szedték), de infarktus kerülget amikor meghallom.
13/20 anonim válasza:
A Gerhard, Gerhart nevekből származik. Szerintem a Geri is jól hangzik (bár nem tudom, hogy az utóbbi jó-e rá).
14/20 anonim válasza:
A nagyobbik fiam Gellért mi Gercsinek becézzük.
15/20 anonim válasza:
Én is Gellért vagyok, legtöbbször Gellért, nagyszülőknél, szülőknél Gelli, Öcsike :DD
16/20 anonim válasza:
Én is Gellért vagyok. Szerintem felesleges becézni ezt a nevet, de általában engem Gegének szoktak hívni páran. Voltam már Gelcsi is, de ettől a hajam égnek áll. Tesóm kisebb koromban Csolinak, Csocsinak hívott, de hogy honnan jött neki...:D Rühellem. Gerinek is hív egy ember, nem jön be ez, mondtam is neki.
Amúgy tudod mi a cink? Bármilyen hivatalban kérdezik, sosem jegyzik meg, állandóan Gergelyt írnak, voltam már Attila, Péter is. Mintha annyira sablonosítani akarnák ezt a különleges nevet, eszem-fa..om megáll az ilyen emberektől. :)))
17/20 anonim válasza:
Lehet azt becézni. Gelka, Gelli, Genyó...
19/20 anonim válasza:
Itthon Gellus, de amúgy nem becézzük. Nem szeretem és ennek hangot is adok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!