Mit szóltok hozzá? Ha a férjetek egy fociklub rajongója helyesnek találnátok hogy a babátok is hordja a klub szineiben játszó ruhákatés megvennétek kiegészitőket?
Úgyértem csecsemők akik még nem tudják kifejezni az akaratukat a rajongásukat... az hogy egy ovis felvesz egy focimezt az már természetesen más.
személyes véleményem: én nem tartom helyesnek és nem is vennék Inter-es cumit meg body-t csak mert a férjem azt szereti. De érdekel hogy Nektek mi a véleményetek.
egy kis segitség a döntéshez:
Dehogy is csak feljött egy ilyen kép amikor keresgéltem a neten mintákat és eszembe jutott hogy ebből még nem volt kérdés...
nem aktuális mert lányom van de ha fiam lenne se adnék rá ilyesmit.
ha most azzal jöttök hogy ez a legnagyobb problémám akkor nem talált mert nem tudtok megbántani csak gondoltam oldom a vigantolos kérdések egyhangúságát.
biztos nem voltam egyértelmü
NEM AKAROK ILYET RÁADNI CSAK ÉRDEKEL HOGY KI IGEN / KI NEM.
Arról sem kérdezik meg a gyerekeket akarnak e megkeresztelkedni, vagy esetleg buddhisták lesznek. Arról sem akarnak e fülbevalót. Lehet hogy a micimackót szívből utálja majd felnőttként, de gyerekkorában minden pulcsiján ott volt.
Nem találok benne több ellentmondást mint a fentiekben.
jókat irtok!
mi formáljuk a gyerekeinket... természetesen elfogadással.
én utálom a micimackót meg a disney-t és nem veszek ilyen ruhákat ettől persze lehet hogy Ő szeretné majd később kiderül ha már Ő is beleszól a választásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!