Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá? Ha a...

Mit szóltok hozzá? Ha a férjetek egy fociklub rajongója helyesnek találnátok hogy a babátok is hordja a klub szineiben játszó ruhákatés megvennétek kiegészitőket?

Figyelt kérdés

Úgyértem csecsemők akik még nem tudják kifejezni az akaratukat a rajongásukat... az hogy egy ovis felvesz egy focimezt az már természetesen más.

személyes véleményem: én nem tartom helyesnek és nem is vennék Inter-es cumit meg body-t csak mert a férjem azt szereti. De érdekel hogy Nektek mi a véleményetek.

egy kis segitség a döntéshez:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 8. 08:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én ráadnám, szerintem aranyosak benne. A gyereket úgysem érdekli, mi van a ruháján, így meg az apja örül.
2010. okt. 8. 08:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, én csináltam a kisfiamnak olyan bodyt, amin rajta van apa kedvenc csapatának logoja...szerintem ezzel nincs gond, később valószínűleg úgyis ennek a csapatnak fog ő is szurkolni, hiszen "apa is őket szereti"!:)
2010. okt. 8. 08:54
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen egyetértek mert apa is szeret ily módon kötődni a kicsihez.

egyszer vettem egy db focinadrágot angol zászló van rajta fogalmam nincs melyik csapat mert jelzés nincs rajta akkor a férjem csak annyit mondott miért nem olasz zászló de ennyi ráadtuk nyáron jól szellözött és ment az összes kék fehér és piros cuccához de semmi több.

2010. okt. 8. 08:59
 14/25 anonim ***** válasza:
Egyébként most megláttam itt a linkek között a Bayern-es cumit, meg van cumisüveg is, ha ezt megmutatom a páromnak, szerintem meg fog érte őrülni!:) Kár, hogy a postaköltség több lenne, mint maga a termék...
2010. okt. 8. 09:04
 15/25 anonim ***** válasza:

Szegény gyereket arról sem kérdezi meg senki, hogy szeretne-e micimackós mintát a falra vagy szeretne-e mickey egeres pulcsit hordani, mégis megkapják a szülőktől.

Nekem van egy kedvenc zenekarom, és a lányom egyik kardigánjára varrtam ilyen felvarrót. Tök cuki.

Ugyanez a focimez, szerintem aranyosak benne.

Most épp lila lovacskás mackóruha van rajta, de erről sem tud véleményt alkotni, hogy tetszik-e neki a lovacska vagy sem.

2010. okt. 8. 09:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben nem látok semmi kivetni valót. Annyi más dolgot is ráadunk a babáinkra, amik csak a szülők ízlését tükrözik, ez is csak egy a sok közül. Egészen apró babáknak is készítenek pl. mesefigurás ruhákat, pedig ők még nyilván nem néznek mesét, a szülők meg azért veszik meg, mert nekik tetszik, nem a babának.

Valószínűnek tartom, hogy ha az apuka szereti a focit, és azon belül valamelyik csapatot, a fia (vagy akár lánya) úgyis annak a csapatnak a drukkere lenne később, anélkül is, hogy olyan pólót adnak rá, feltéve, hogy az apuka a foci szeretetét mint példát adja neki.

Ez épp olyan, mint hogy én meg szeretem a régi punk zenét, és mivel én hallgatom, a fiam is megszerette. Ez sem az ő döntése volt, pedig nem mondtam neki, hogy "fiam, ezt kell szeretned".

2010. okt. 8. 09:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Apa nálunk focirajongó! Van német, angol, skót, francia, holland és magyar kedvenc csapata is.

Már az első tipegőjén is focilabdák és ENGLAND szerepelt. Apa imádta, folyamatosan abba öltöztette volna a fiát. Utána turiban találtunk egy gyerek skót mezt, ami onnan a kedvenc csapata, neki is van, megvette a fiának is. Bár még nagy.

10 hónaposan csináltam neki egy bodyt, amin apa kedvenc magyar csapatának a logója szerepel. Ha megyünk valahova, az van rajta...

Én ráadom, vagány benne. Ha apának ez okoz örömet, hát legyen... Már alig várja, hogy meccsre vihesse, bár még csak 1 éves. :D

2010. okt. 8. 09:51
 18/25 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok igy gondoltam én is amikor a kérdést feltettem.

köszönöm a válaszokat!

mennek a zöld kezecskék!!

2010. okt. 8. 10:21
 19/25 anonim ***** válasza:
az én férjem Ferrari és Schumacher-drukker. Ha lehetne és volna pénzünk, biztos ráadna a fiára valami hasonló cuccot és én se bánnám. Tényleg arik benne.
2010. okt. 8. 11:14
 20/25 A kérdező kommentje:

Akkor biztos örül hogy schumi visszatért az F1-be.

régebben én is szerettem amig nem vált unalmassá hogy folyton ő nyert.

egyébként talán az egyik leghozzáférhetőbb cikk magyarországon mert supershop pontokért is adnak F1-es dolgokat... meg autósülés babakocsi is van ferrarisba-

egyik ismerősünk megvette a gyerekének a ferraris autósülést pedig kocsijuk sincs.

- amikor mondták hirtelen nem tudtam se köpni se nyelni.-

2010. okt. 8. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!