Mit szóltok hozzá? Ha a férjetek egy fociklub rajongója helyesnek találnátok hogy a babátok is hordja a klub szineiben játszó ruhákatés megvennétek kiegészitőket?
Úgyértem csecsemők akik még nem tudják kifejezni az akaratukat a rajongásukat... az hogy egy ovis felvesz egy focimezt az már természetesen más.
személyes véleményem: én nem tartom helyesnek és nem is vennék Inter-es cumit meg body-t csak mert a férjem azt szereti. De érdekel hogy Nektek mi a véleményetek.
egy kis segitség a döntéshez:
Igen egyetértek mert apa is szeret ily módon kötődni a kicsihez.
egyszer vettem egy db focinadrágot angol zászló van rajta fogalmam nincs melyik csapat mert jelzés nincs rajta akkor a férjem csak annyit mondott miért nem olasz zászló de ennyi ráadtuk nyáron jól szellözött és ment az összes kék fehér és piros cuccához de semmi több.
Szegény gyereket arról sem kérdezi meg senki, hogy szeretne-e micimackós mintát a falra vagy szeretne-e mickey egeres pulcsit hordani, mégis megkapják a szülőktől.
Nekem van egy kedvenc zenekarom, és a lányom egyik kardigánjára varrtam ilyen felvarrót. Tök cuki.
Ugyanez a focimez, szerintem aranyosak benne.
Most épp lila lovacskás mackóruha van rajta, de erről sem tud véleményt alkotni, hogy tetszik-e neki a lovacska vagy sem.
Én ebben nem látok semmi kivetni valót. Annyi más dolgot is ráadunk a babáinkra, amik csak a szülők ízlését tükrözik, ez is csak egy a sok közül. Egészen apró babáknak is készítenek pl. mesefigurás ruhákat, pedig ők még nyilván nem néznek mesét, a szülők meg azért veszik meg, mert nekik tetszik, nem a babának.
Valószínűnek tartom, hogy ha az apuka szereti a focit, és azon belül valamelyik csapatot, a fia (vagy akár lánya) úgyis annak a csapatnak a drukkere lenne később, anélkül is, hogy olyan pólót adnak rá, feltéve, hogy az apuka a foci szeretetét mint példát adja neki.
Ez épp olyan, mint hogy én meg szeretem a régi punk zenét, és mivel én hallgatom, a fiam is megszerette. Ez sem az ő döntése volt, pedig nem mondtam neki, hogy "fiam, ezt kell szeretned".
Apa nálunk focirajongó! Van német, angol, skót, francia, holland és magyar kedvenc csapata is.
Már az első tipegőjén is focilabdák és ENGLAND szerepelt. Apa imádta, folyamatosan abba öltöztette volna a fiát. Utána turiban találtunk egy gyerek skót mezt, ami onnan a kedvenc csapata, neki is van, megvette a fiának is. Bár még nagy.
10 hónaposan csináltam neki egy bodyt, amin apa kedvenc magyar csapatának a logója szerepel. Ha megyünk valahova, az van rajta...
Én ráadom, vagány benne. Ha apának ez okoz örömet, hát legyen... Már alig várja, hogy meccsre vihesse, bár még csak 1 éves. :D
Aranyosak vagytok igy gondoltam én is amikor a kérdést feltettem.
köszönöm a válaszokat!
mennek a zöld kezecskék!!
Akkor biztos örül hogy schumi visszatért az F1-be.
régebben én is szerettem amig nem vált unalmassá hogy folyton ő nyert.
egyébként talán az egyik leghozzáférhetőbb cikk magyarországon mert supershop pontokért is adnak F1-es dolgokat... meg autósülés babakocsi is van ferrarisba-
egyik ismerősünk megvette a gyerekének a ferraris autósülést pedig kocsijuk sincs.
- amikor mondták hirtelen nem tudtam se köpni se nyelni.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!