Anyukák, ha elfogadható áron találnátok megbízható babysittert, rábíznátok a gyerekeiteket, hogy hetente kimozduljatok kicsit? Vesztek igénybe rendszeresen hasonló szolgáltatást? Ha ige, miért, ha nem miért?
Igen abszolut mindenképp:)
Főleg mert nekünk egy darab rokonom, szülőnk senkink sincs akire bízhatnánk a gyereket.
Kár hogy mifelénk nincs ilyen...Máhogy MEGFIZETHETő nincs..
ha ritkán járnék el, akkor nem ismeri meg a fiam a babysittert, ha meg hetente 2szer mondjuk sportolni, azt meg utazással, hazaúttal mindennel együtt már nem engedhetem meg.
Próbáltuk de nem ment.
Ja és én pl. nem szivesen bízom 17 -18 évesre a fiam, inkább középkorú vagy idősebb hölgyre, és ez eleve lecsökkentette a kínálatot.
Sok fiatal azt hiszi h óó ez milyen könnyű meló, nincs pénzeM?? nem baj, elmegyek gyerekre vigyázni...
Holott sztem ezt se lehet akárkire tapasztalat nélkül rábízni.
De ez az én véleményem:)
szerintem nem furcsa, hogy ismerősre szivesebben bíznátok a kicsiket. Én még egyetemista vagyok, de sejtem, hogy mit jelent egy gyerek.
Olvastam már több helyen azt is, hogy szivesebben bízzák idősebb nőre a szülk a gyerket, ez sem csoda. Ezért is szeretnénk mi is úgy megtervezni, hogy inkább anyukák vagyis tapasztalt alkalmazottaink legyenek. el nem tudnám képzelni, hogy mit csinálnék a 4 éves unokatesómmal, ha tök egyedül kellene vigyáznom rá (pl elesik vagy félrenyel... )
Örülök, hogy írtatok, nyugodtan írhat még bárki, végülis egy arányt kellene megállapítanom ezzel a kérdezősködéssel... szóval, aki nem bízná a gyerekét babysitterre, az is írja meg nyugodtan. ha nagymama vigyáz rá vagy szomszédnéni, az is fontos :D nagyon köszönöm
Szia
én rábíznám, de csak akkor, ha tapasztalt, leinformálható. És persze nem túl drága, szimpatikus.
De nálunk csak B tervként jönne szóba, mert anyuék itt laknak nem messze, igaz, dolgoznak még mindketten.
Szerintem ez a bébiszittelés csak nálunk furcsa még, nyugaton teljesen elfogadott dolog. Szóval jó ötletnek tartom.
Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy rendzseresen hívnám 1-2 órára, míg leugrom kicsit mozogni. Szerintem nem lesz ettől rossz anya senki.
Kedves Édesanyák!
Egy 19éves egyetemista lány ingyenes gyerekfelügyeletet vállal szeptembertől Pécsett.
A későbbiekben is gyermekekkel szeretnék foglalkozni,de ehhez referenciára lenne szükségem.
Jelenleg egy 13hónapos kisfiúra vigyázok heti pár napot.A gyerekekkel jól kijövök,megbízható és türelmes vagyok.
Ha felkeltettem érdeklődését,kérem írjon a milien2@freemail.hu e-mail címre.Önéletrajzot és fényképet küldök!
Üdv. Dóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!