Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ha elfogadható áron...

Anyukák, ha elfogadható áron találnátok megbízható babysittert, rábíznátok a gyerekeiteket, hogy hetente kimozduljatok kicsit? Vesztek igénybe rendszeresen hasonló szolgáltatást? Ha ige, miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Egy iskolai feladatnál egy céget kell megterveznünk, mi babysitter közvetítő céget szeretnénk, tudnunk kell, hogy van-e rá igény. Köszönöm a válaszokat előre is.
2009. máj. 21. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen abszolut mindenképp:)

Főleg mert nekünk egy darab rokonom, szülőnk senkink sincs akire bízhatnánk a gyereket.

Kár hogy mifelénk nincs ilyen...Máhogy MEGFIZETHETő nincs..

ha ritkán járnék el, akkor nem ismeri meg a fiam a babysittert, ha meg hetente 2szer mondjuk sportolni, azt meg utazással, hazaúttal mindennel együtt már nem engedhetem meg.

Próbáltuk de nem ment.

Ja és én pl. nem szivesen bízom 17 -18 évesre a fiam, inkább középkorú vagy idősebb hölgyre, és ez eleve lecsökkentette a kínálatot.

Sok fiatal azt hiszi h óó ez milyen könnyű meló, nincs pénzeM?? nem baj, elmegyek gyerekre vigyázni...

Holott sztem ezt se lehet akárkire tapasztalat nélkül rábízni.

De ez az én véleményem:)

2009. máj. 21. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! Ez nagyban függ az anyagi vonzatától és persze a szimpátián is,és a legfontosabb a baba mit szól hozzá! Nekem van segítségem ezért nem próbáltam még,de ha szükségem lenne rá hogy kimozduljak akkor mindenképp felfogadnék valakit.( Régi munkatársam bébiszitterkedik 3-4 éve,benne megbízom,ismerem, elsősorba neki szólnék)
2009. máj. 21. 16:38
 3/12 anonim ***** válasza:
én vigyáztam gyerekekre 1-2 éve az enyémek mellett,tök jól elvoltak és a szülők maximálisan meg voltak elégedve sőt néha el voltak képedve hogy hogy birom ennyi gyerekkel egyszerre..:)sajnálkoztak is mikor elköltöztem,egyébként őket is a kényszer vitte rá mert igy tudtak csak dolgozni járni...tuti hogy lenne rá kereslet egyébként,csak nagyon bizalmatlanok az emberek közöttük én is ,én special csakis a legvégső esetben biznám "idegenre" a gyerekeimet akkor is elsősorban ismerősre sztem....tudom fura de ez van.
2009. máj. 21. 16:44
 4/12 A kérdező kommentje:

szerintem nem furcsa, hogy ismerősre szivesebben bíznátok a kicsiket. Én még egyetemista vagyok, de sejtem, hogy mit jelent egy gyerek.

Olvastam már több helyen azt is, hogy szivesebben bízzák idősebb nőre a szülk a gyerket, ez sem csoda. Ezért is szeretnénk mi is úgy megtervezni, hogy inkább anyukák vagyis tapasztalt alkalmazottaink legyenek. el nem tudnám képzelni, hogy mit csinálnék a 4 éves unokatesómmal, ha tök egyedül kellene vigyáznom rá (pl elesik vagy félrenyel... )

Örülök, hogy írtatok, nyugodtan írhat még bárki, végülis egy arányt kellene megállapítanom ezzel a kérdezősködéssel... szóval, aki nem bízná a gyerekét babysitterre, az is írja meg nyugodtan. ha nagymama vigyáz rá vagy szomszédnéni, az is fontos :D nagyon köszönöm

2009. máj. 21. 18:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Én csakis leinformálható, és referenciával rendelkező személyre biznám a gyermekem. De csak akkor, ha a gyerek már párszor találkozott vele és összeismerkedtek, megszokták egymást.
2009. máj. 21. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
ÉN NEM!!!!!!!!
2009. máj. 22. 07:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nagymama-nagypapa-szolgálat van hála Istennek, reméljük, még nagyon sokáig!!! Ha nem lennének, nem tudom, rábiznám-e bébiszitterre, még nem gondolkodtam rajta...
2009. máj. 22. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia

én rábíznám, de csak akkor, ha tapasztalt, leinformálható. És persze nem túl drága, szimpatikus.

De nálunk csak B tervként jönne szóba, mert anyuék itt laknak nem messze, igaz, dolgoznak még mindketten.

Szerintem ez a bébiszittelés csak nálunk furcsa még, nyugaton teljesen elfogadott dolog. Szóval jó ötletnek tartom.

Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy rendzseresen hívnám 1-2 órára, míg leugrom kicsit mozogni. Szerintem nem lesz ettől rossz anya senki.

2009. máj. 23. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Egészen biztos, de sajnos nálam ez pénz kérdése, jelenlegi anyagi helyzetemben ezt csak akkor engedhetném meg magamnak, ha ingyen lenne :S De amúgy persze, igen, ha megbízható, tapasztalt bébiszitterről van szó. Én egyedülálló szülő vagyok, amióta megvan a fiam, nekem nagyon jó lenne, ha akár egy fél napot rá tudnám bízni valakire hetente, és nem lenne bűntudatom, hogy anyukám drága idejét rabolom (persze anyukám imádja az unokáját, de hát még ő is dolgozik, nem is keveset, és fog is még jó sokáig, neki is csak a hétvége szabad, sokszor olyankor még otthon csinálja a papírmunkát). Nekem jó lenne, ha el tudnék menni úgy bevásárolni, hogy nem kell a buszra gyerekkel plusz tömött szatyrokkal felszenvedni, vagy ha az unalmas ügyintézéseket a gyerek nélkül intézhetném, hiszen másfél éves elmúlt, már nem pici baba, hogy elaludjon bárhol, nagyon tud unatkozni ilyen alkalmakkor.
2009. máj. 25. 12:42
 10/12 anonim válasza:
100%

Kedves Édesanyák!

Egy 19éves egyetemista lány ingyenes gyerekfelügyeletet vállal szeptembertől Pécsett.

A későbbiekben is gyermekekkel szeretnék foglalkozni,de ehhez referenciára lenne szükségem.

Jelenleg egy 13hónapos kisfiúra vigyázok heti pár napot.A gyerekekkel jól kijövök,megbízható és türelmes vagyok.

Ha felkeltettem érdeklődését,kérem írjon a milien2@freemail.hu e-mail címre.Önéletrajzot és fényképet küldök!

Üdv. Dóra

2009. aug. 14. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!