Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ha elfogadható áron...

Anyukák, ha elfogadható áron találnátok megbízható babysittert, rábíznátok a gyerekeiteket, hogy hetente kimozduljatok kicsit? Vesztek igénybe rendszeresen hasonló szolgáltatást? Ha ige, miért, ha nem miért?

Figyelt kérdés
Egy iskolai feladatnál egy céget kell megterveznünk, mi babysitter közvetítő céget szeretnénk, tudnunk kell, hogy van-e rá igény. Köszönöm a válaszokat előre is.
2009. máj. 21. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, te pécsi vagy???? Előtted író vagyok, és én is Pécsi vagyok, ki sem tudom mondani, hogy mennyire megörültem annak, hogy írtál! Mondjuk az az igazság, hogy szeptembertől bölcsis lesz a fiam, de ki tudja, lehet hogy jól fog jönni egy kis plusz segítség alkalomadtán, ez esetben feltétlenül megkereslek!
2009. aug. 14. 23:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Anyukák!

20 éves vagyok, óvónéninek készülök, Csepelen lakom. Sokaktól hallom, hogy nem fogadnak babysittert, mert nem tudják megfizetni. Én azonban nem ebből akarok megélni, nem kell lakhatásra költenem, csak kisebb saját költségeim vannak (bérlet, telefon, ilyesmi), egyébként is kapok zsebpénzt. Az én szempontomból a gyakorlat a legfontosabb és persze mivel nagyon szeretem a gyerekeket, szeretnék minél többet velük lenni. Az egyetemen azonban sajnos nem adnak erre elég lehetőséget, ellenben van sok szülő, aki nem tud mindig gyermeke mellett lenni, mert dolga akad, vagy szeretne egy kicsit kimozdulni. Na erre vagyok én, de legfőképp csak Csepelen és a környező kerületekben, BKV-val könnyen megközelíthető helyeken. 500.-/h körül megegyezhetünk, s mivel angol szakos vagyok, így angol fejlesztésre is sor kerülhet. Ide írhattok: csibebolcsi@gmail.com

2009. dec. 17. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!