Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, vendégek jönnek, ti...

Anyukák, vendégek jönnek, ti mit tálalnátok, főznétek amit 2 kicsi gyerek mellett is gyorsan meg lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Két külföldi 16 éves fiú és az anyukájuk jön babalátogatóba plusz a saját szülők. Nem ismerem az ízlésük, úgy emlékszem válogatósak, kb 2 órát maradnak. Szóba jöhet rendelés is, nem túl drágán.
2011. jan. 11. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a karácsonyi vendégekre is esténként előkészültem, sok olyan dolgot készíthetsz, ami melegíthető, illetve addigra az ízek "összeállnak". De készülhetsz sülthússal (amellet sem kell ott állni, csak fűszerezni és betolni a sütőbe és néha ránézni) és valamilyen salátával (esetleg többfélével), amiknek szintén csak jót tesz, ha egy éjszakát pihennek.
2011. jan. 11. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen sült hús jó szerintem is, pl. sóban sült csirke, grill csirke, egyben sült karaj, ilyenek. Lényeg hogy sok legyen, a kamasz fiúk általában húst hússal esznek :) Köretnek sült krumpli, ha van fritőzöd abban gyorsan megvan, nem macerás, mirelitből még gyorsabb. Salátának pl. görög saláta, kapri saláta, vagy zöldsaláta pl. vegyesen többféle salátából (jégsali, fodros levelű, sima zöld, tölgylevél, stb).
2011. jan. 12. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem leves nem kell!

1. Csirkemell őzgerinc formában [link]

(ezt előző este elkészítheted, nagyon finom és gyorsan megvan), mellé köretnek krumpli vagy rizs illetve kukorica saláta vagy tartármártás.

2. Rántott sajt vagy csirkemell és köretnek, mint az előzőhöz.

Rágicsának vehetsz ropit, perecet, mogyorót.

Desszert pl. gyümölcstorta, kekszes krémes (nem kell sütni) [link] kókuszgolyó, gesztenyepüré tejszínhabbal.

2011. jan. 12. 01:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Köretnek csinálhatsz valami hidegtál szerűséget, azt már előtte nap is el tudod készíteni, még jót is tesz, ha áll egy éjszakát. És akkor a látogatás napján sütsz hozzá valami húsfélét, meg mondjuk rántott sajtot.
2011. jan. 12. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,most megyek vásárolni. Sült hús lesz, fritőzöm nincs sajna, rizs lesz meg sali ahogy írtátok. Este azt a csirkemelleset is kipróbálom!
2011. jan. 12. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
jó választás...én nem ismertem olyat aki a sült husit ne szeretné :)
2011. jan. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!