Hogy tálalnátok? Ez ciki? vagy csak szerintem az?
Ez nem ciki,bökd ki és kész.
Mondjuk biztos szörnyülködnek majd egy sort, vagy majd jól rádhozzák a frászt,hogy beteg lesz a baba (mond kérlek h nem szoptatsz) stb stb
Ügyesen összehoztátok:D Így tényleg olyan lesz mintha ikrek lennének :D
De ciki. A 6 hét gyerekágy nem véletlenül van, a szervezetednek ki kell pihenni magát, regenerálódni. Ezt ezek szerint nem vártátok ki, különben nem tudhatnád még, hogy terhes vagy...
Reméljük, nem lesz semmi gond a babával.
Hát még nem tudom biztosra de úgy érzem hogy lesz baba, 5 és fél hétnél voltunk együtt uh tényleg nem teljesen vártuk ki, ( a védekezésről meg elfelejtkeztünk mert ugye 9 hónapig nem volt rá szükség és nem tudom...vhogy elmaradt...most múltunk 6 hetesek és majd csak 2 hét múlva akarok tesztelni(vagy majd jövő héten megyek a nőgyógyászhoz, hátha akkor már ő is tud mondani vmit.)
Egyenlőre csak felkészitem magam hogy mi van ha...
Nem kizárólagosan szoptatok mert nincs elég tejem, hanem kiegészitést is kap a babám, és 3.- héttől nem vérzek...mensimet olyan 6-7 körül vártam..
Na majd írd meg mi lett az eredmény,kíváncsi vagyok.
De a szoptatást abba kell majd hagynod,ez már annyira nem jó hír:SS
Hát nagyon kicsi az esélye szerintem annak, hogy terhes vagy. Azért még ne éld bele magadat...
Majd tudasd, hogy sikerült-e!
Aki kiváncsi hogy lesz-e baba az majd március 15.én este nézzen vissza :) akkor fogok tesztelni, mert akkor már sztem kimutatná a teszt a terhességet.
Hát én is kiváncsi leszek, minden esetre ha nem jön a kistesó most akkor még szeretnénk várni Vele, ha meg szeretne jönni akkor pedig állunk elé:)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!