Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tálalnátok? Ez ciki?...

Hogy tálalnátok? Ez ciki? vagy csak szerintem az?

Figyelt kérdés
Hogy mondanátok meg a szüleiteknek hogy habár 2 hónapja szültetek jön a kistesó? Nem éreznétek cikinek ? Hasonló helyzetben volt valaki?
2010. márc. 1. 12:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia,dehogy ciki életet adni valakinek.Én inkább csodállak,hogy ilyen bevállalós vagy,én egy picivel is küzdök.
2010. márc. 1. 12:18
 2/27 anonim ***** válasza:

Ez nem ciki,bökd ki és kész.

Mondjuk biztos szörnyülködnek majd egy sort, vagy majd jól rádhozzák a frászt,hogy beteg lesz a baba (mond kérlek h nem szoptatsz) stb stb

Ügyesen összehoztátok:D Így tényleg olyan lesz mintha ikrek lennének :D

2010. márc. 1. 12:18
 3/27 anonim ***** válasza:
Ez a ti döntésetek lesz nem a szülőké,úgyhogy szerintem nem ciki.Szoptatás alatt sikerült?
2010. márc. 1. 12:22
 4/27 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok :)Azt hittem mindenki jól le fog szidni hogy hát ilyen korán meár megint jön a baba! Remélem nem fogják azt gondolni hogy nem birunk magunkkal :P rémüldözni tuti fognak meg majd egyfolytában azt fogják kérdezgetni hogy hogy fogom birni:)meg minden féle buta kérdéssel fognak traktálni:)
2010. márc. 1. 12:22
 5/27 anonim ***** válasza:
31%

De ciki. A 6 hét gyerekágy nem véletlenül van, a szervezetednek ki kell pihenni magát, regenerálódni. Ezt ezek szerint nem vártátok ki, különben nem tudhatnád még, hogy terhes vagy...

Reméljük, nem lesz semmi gond a babával.

2010. márc. 1. 12:23
 6/27 A kérdező kommentje:

Hát még nem tudom biztosra de úgy érzem hogy lesz baba, 5 és fél hétnél voltunk együtt uh tényleg nem teljesen vártuk ki, ( a védekezésről meg elfelejtkeztünk mert ugye 9 hónapig nem volt rá szükség és nem tudom...vhogy elmaradt...most múltunk 6 hetesek és majd csak 2 hét múlva akarok tesztelni(vagy majd jövő héten megyek a nőgyógyászhoz, hátha akkor már ő is tud mondani vmit.)

Egyenlőre csak felkészitem magam hogy mi van ha...

Nem kizárólagosan szoptatok mert nincs elég tejem, hanem kiegészitést is kap a babám, és 3.- héttől nem vérzek...mensimet olyan 6-7 körül vártam..

2010. márc. 1. 12:27
 7/27 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem vagy terhes de ha igen akkor grat,és nem ciki,és majd tudasd velünk:-)
2010. márc. 1. 12:31
 8/27 anonim ***** válasza:
62%

Na majd írd meg mi lett az eredmény,kíváncsi vagyok.

De a szoptatást abba kell majd hagynod,ez már annyira nem jó hír:SS

2010. márc. 1. 12:33
 9/27 anonim ***** válasza:

Hát nagyon kicsi az esélye szerintem annak, hogy terhes vagy. Azért még ne éld bele magadat...

Majd tudasd, hogy sikerült-e!

2010. márc. 1. 12:34
 10/27 A kérdező kommentje:

Aki kiváncsi hogy lesz-e baba az majd március 15.én este nézzen vissza :) akkor fogok tesztelni, mert akkor már sztem kimutatná a teszt a terhességet.

Hát én is kiváncsi leszek, minden esetre ha nem jön a kistesó most akkor még szeretnénk várni Vele, ha meg szeretne jönni akkor pedig állunk elé:)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2010. márc. 1. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!