Hogy tálalnátok? Ez ciki? vagy csak szerintem az?
Gratula ha igy van.Tök jó hogy eggyutt nőnek majd fel.Biztos nehéz lesz,de kettejüknek a legjobb.Ha vannak nagyszülők a háttérben-nem ugy mint nálunk,akkor egy kis besegitéssel(gyerekvigyázás)biztos simán menni fog.Hajrá.
Nálunk 5 év a korkülönbség,igy is jó,a nagylány nagyokat hancurozik a 10 honapossal.Viszont senkire sem számithatunk,minden a szervezéseünkön mulik,es voltak huzós helyzetek még igy is.Minden jót!
Szerintem sem vagy terhes, én szülés után minden hónapban tesztet csináltam, mert mindig úgy éreztem, hogy jön a tesó.
Csak fantomérzéseid vannak szerintem.
szia
szerintem se vagy terhes.egyáltalán miből gondolod?szoptatsz még?egyébként cikinek nem ciki,viszont a kérdések amiket felteszek egyáltalán nem buta kérdések.én még most is el gondolkodnék,pedig 1 éves a gyerek,hogy hogy bírnám.nem hogy 10-11 hónapos kisbabával egy csecsemőt.Jaj.azt én nem vállalnám be.kövezzetek meg érte.kíváncsi vagyok ird meg mindenképp.szorítok azért.
már ne haragudj, de hogy lehet a védekezésről elfelejtkezni, főleg a szülés utáni első szex során?!!!
hihetetlen, milyen felelőtlen emberek vannak.
jól ki.baszol a testeddel. nem véletlenül mondják, hogy rerenerálódnia kell, nem egy újabb terhességgel kínozni...
arról nem is beszélve, hogy alig 1 év lesz a két gyerek között...úristen...de hát te tudod. egyszerűbb lett volna egy óvszert felhúzni szerintem, de hát ízlések és pofonok.
ne haragudj, de ez nagyon nehéz lesz neked, ez a vélemyénem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!