Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tálalnátok? Ez ciki?...

Hogy tálalnátok? Ez ciki? vagy csak szerintem az?

Figyelt kérdés
Hogy mondanátok meg a szüleiteknek hogy habár 2 hónapja szültetek jön a kistesó? Nem éreznétek cikinek ? Hasonló helyzetben volt valaki?
2010. márc. 1. 12:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Gratula ha igy van.Tök jó hogy eggyutt nőnek majd fel.Biztos nehéz lesz,de kettejüknek a legjobb.Ha vannak nagyszülők a háttérben-nem ugy mint nálunk,akkor egy kis besegitéssel(gyerekvigyázás)biztos simán menni fog.Hajrá.

Nálunk 5 év a korkülönbség,igy is jó,a nagylány nagyokat hancurozik a 10 honapossal.Viszont senkire sem számithatunk,minden a szervezéseünkön mulik,es voltak huzós helyzetek még igy is.Minden jót!

2010. márc. 1. 12:39
 12/27 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vagy terhes, én szülés után minden hónapban tesztet csináltam, mert mindig úgy éreztem, hogy jön a tesó.

Csak fantomérzéseid vannak szerintem.

2010. márc. 1. 12:41
 13/27 anonim ***** válasza:
44%
A sógornőm kb.3 hónapja szült,mikor visszament a nőgyógyászhoz,hogy valami nem stimmel:),akkor már volt szívhangja is a babának.A két kislány között,alig több mint 1 év van,de ennyire összetartó testvérpárt még nem láttam.És nem volt annyira nehéz neki(ő mondta:))
2010. márc. 1. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:

szia

szerintem se vagy terhes.egyáltalán miből gondolod?szoptatsz még?egyébként cikinek nem ciki,viszont a kérdések amiket felteszek egyáltalán nem buta kérdések.én még most is el gondolkodnék,pedig 1 éves a gyerek,hogy hogy bírnám.nem hogy 10-11 hónapos kisbabával egy csecsemőt.Jaj.azt én nem vállalnám be.kövezzetek meg érte.kíváncsi vagyok ird meg mindenképp.szorítok azért.

2010. márc. 1. 12:44
 15/27 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem sem ciki ,én bizti elöször sirnék a boldogságtol aztán elgondolkodnék hogy mit hogy szeretnék majd csinálni és közben pánikolnék picit és ezt felváltva 1 darabig amig megszokom a gondolatot hogy ujra baba :-)
2010. márc. 1. 12:52
 16/27 anonim ***** válasza:
44%
Én októberben szültem és decemberben megint terhes lettem. Anyum és anyósom kiakadt, de megtartjuk a babát.
2010. márc. 1. 13:04
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

már ne haragudj, de hogy lehet a védekezésről elfelejtkezni, főleg a szülés utáni első szex során?!!!

hihetetlen, milyen felelőtlen emberek vannak.

jól ki.baszol a testeddel. nem véletlenül mondják, hogy rerenerálódnia kell, nem egy újabb terhességgel kínozni...

arról nem is beszélve, hogy alig 1 év lesz a két gyerek között...úristen...de hát te tudod. egyszerűbb lett volna egy óvszert felhúzni szerintem, de hát ízlések és pofonok.

ne haragudj, de ez nagyon nehéz lesz neked, ez a vélemyénem.

2010. márc. 1. 13:43
 18/27 anonim ***** válasza:
Többnyire ilyenkor még nem is áll vissza a menstruáció,nekem is összevissza jön még meg 7 hónapután is...Mi se védekeztünk ugyanígy jártam,nem lettem terhes,kár ezen még gondolkodni is.
2010. márc. 1. 14:25
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
hát szerintem a mai világban elég ciki... bocs...
2010. márc. 1. 14:25
 20/27 anonim ***** válasza:
ha most terhes lennél, akkor számításaid szerint hány hónap lenne a 2 gyerek között?
2010. márc. 1. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!