Ha nem fejek akkor kevesebb lesz a tejem? Vagy akár el is apadhat?
Figyelt kérdés
Kisbabám 6 hetes, és csak az első három hétben fejtem. Akkor is azért tudtam, mert volt itthon segítségem. De azóta egyszerűen nincs rá kapacitásom, hogy minden szopi után fejjek. Nem is tudom, hogy aki ezt mondja, az hogyan csinálja. Úgy veszem észre, hogy beállt a tej baba igényeinek megfelelően, de lényegesen kevesebb mint a kezdetekben. Fejni még most is szoktam, néhány napaonta mindkét mellet, de már korántsem jön annyi mint néhány hete.2008. aug. 9. 05:45
1/2 anonim válasza:
Ha a babádnak elegendő a tejcsi amit szopizik, akkor nem törvényszerű, hogy fejjél. Csak attól nem fog elapadni, hogy nem fejsz. Figyelj oda, hogy megfelelően egyél, és szerintem nem lesz gond.
2/2 anonim válasza:
Ha mindig mellre teszed a babád amikor kéri és addig szopizhat ameddig akar, akkor biztosan nem fog elapadni a tejed. A szervezeted annyit fog termelni amennyi a babának kell.
A fejés nem mérvadó a tej mennyiségét illetően, a baba a legjobb inger a mellnek és ő tudja a leghatékonyabban űríteni a cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!