Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakekszet hogy adjátok a...

Babakekszet hogy adjátok a babátoknak? Kisfiam 7 hós és már lehetne adni, de egészben még nem nagyon akarom, akkor hogy és mihez adjam? Nekem nem teljesen egyértelmű :S (foga még most bújik)

Figyelt kérdés
Megkóstoltam, nekem annyira nem olvad a számban...
2010. jan. 19. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen úgy adtam, hogy pici forró vízzel feloldottam, és gyümölcshöz kevertem. Igazán akkor lesz értelme, amikor már a kezében egyedül el tudja majszolni, pár hónap múlva.
2010. jan. 19. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
én ennyi idősen már rendes kekszet is adtam, igaz volt pici foga, de azzal nem rágnak csak metszenek, szépen elszopogatta, de végig mellette ültem, nehogy nagyon vegyen be. Amúgy én gyümihez keverve adom, adtam
2010. jan. 19. 11:41
 3/8 A kérdező kommentje:
De gyorsak vagytok :D Köszönöm a válaszokat. Igen, néha a legegyértelműbb dolgok nem jutnak eszembe... Be kell áztatni és úgy beletenni a gyümibe vagy a gyümiben előbb-utóbb magától is szétázik.... :D köszke
2010. jan. 19. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kézzel szétmorzsoltam és úgy kevertem a gyümipüréhez, úgy nagyon hamar átázott, nem áztattam külön. Az enyémnek mondjuk már 8 hónaposan sok foga volt, így ő már egészben kapta a kezébe és nagyon szépen elrágcsálta, mi meg ott ültünk ketten mellette, nehogy megfulladjon. Sokkal ügyesebb volt, mint hittük!
2010. jan. 19. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
üvegreszelőn lereszelve adom a gyümölcshöz :)
2010. jan. 19. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Darált háztartási keksz?Megnéztem neked,mert én azt teszem a gyümihez,nyugodtan adhatod,mert sem tojás,sem pedig tej nincs benne.Ja,és nem utolsó sorban sokkal olcsóbb mint a babakeksz és sokáig elég.

A&V

2010. jan. 19. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Lányomnak még egy foga sincs, ennek ellenére kezébe adtam, és ő szépen elmajszolta. Persze figyeltem, hogy mekkora darabkákat harap le belőle, mert volt, hogy nagyobbat, de akkor azt kivettem a szájából. Tördelheted te is, de akkor minden morzsa lesz. Egyébként bármilyen gyümölcspépbe beletördelheted, mert nagyon hamar szétmálik.

Nekem a doktornő is azt mondta, hogy nyugodtan adhatjuk egészben, csak figyeljük őt közben.

2010. jan. 19. 12:07
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 19. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!