Van még oylan anyuka, akinek elmúlt már 1 éves a babája, és még sosem aludt át éjszakát?

A barátnőmé érett idegrendszerrel 8 hónaposan minden éjjel többször ébred.
Ha a tied nem volt éret, adj még neki még egy évet szerintem!
ennyit tudok írni.Egy-két délutánra rá kéne bízni valakire, s neked pihenni, hogy bírd még!

Szia! Csak biztatást tudok, vedd szívesen.
Sajnos a miénk is felébred még, pedig kétéves.
Együtt alszunk, mert így tényleg könnyebb, vissza ájulunk.
Esetleg próbáld kicsit később fektetni este. (ne legyen a szobájában tv.)
Nappal kéne neked is aludni egyet, ha ő alszik.
Erre nem láttam utalást, alszik nappal?
Igen, anyát akarják, mindig.
A nagynál úgy figyeltem meg, majd 3 éves kora előtt valamikor kezdődik a rendeződés.
Úgyhogy kitartás. Háztartás ráér, fontos, hogy pihenj, amikor csak lehet.
sziasztok, köszi a gyors válaszokat.
homeót már próbáltuk, de semmi. tv nincs nála, ami azt illeti, nálunk siincs, úgyse néztük soha, úgyhogy kiköttettük. nappal változó, eddig kb. 1 hónappal ezelőttig napi 2x másfelet aludt átlagban, mostanában át kezd állni a napi 1-re, általában dél küröl alszik 2 órát. (mint most is) :)
a fogai jönnek tényleg, és őszintén megmondva abban bízom, ha kijöttek, és kicsit nagyobb lesz, akkor talán jobb lesz.....

13 hónapos a kislányom, teljesen egészséges, épp nem jön a foga, 4 hónapja nem szopizik - és még nem aludt át egy éjszakát sem...:(
Várom a csodát, hogy majd idővel...

szia!
egy kis bíztatás:)
Nem vagy egyedül. fiam 19 hós, csodaszámba mennek az átaludt éjjelek. Ha véletlenül átalussza akkor is 5kor kelünk! Várjuk a csodát sok más kialvatlan szülővel együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!