Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9hónaposan ehet már kiwit?

9hónaposan ehet már kiwit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen! A babam kb 5 honapos kora ota kap kiwit...nagyon imadja. Sokkal tobb benne a c vitamin mint a narancsban.
2010. jan. 17. 22:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Ma anyósom azt adott neki. 9,5hónapos. Összetumixolva, maggal együtt. Lehet tőle vmi baja?
2010. jan. 17. 22:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor ok. Csak valahol olvastam, hogy nem ajánlott csak 1éves kor után.
2010. jan. 17. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlott 1 éves kor alatt a magok nélkül adni. Figyeld a babád, ha nem ütötte ki, akkor semmi gond. Kicsit túl vannak ezek az allergizáló dolgok lihegve. Bár igaz, jobb az óvatosság.
2010. jan. 17. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

18 hóig nem kaphat.

Túl vannak lihegve???

Ha nem kaphat akkor minek adjuk neki.

Málnát, epret sem kaphat. Fog még eleget enni.

Egyébként a kiwitől nehogy hasmenése legyen, úgy értem amikor a fiam ilyen savas dolgokat kapott, nagyon kicsípte a kaka a fenekét.

2010. jan. 17. 22:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Délután evett, eddig még nem láttam rajta. Nem igazán szoktam aggódni ilyeneken, de gondoltam inkább megkérdezem lehet-e gond. Szegénykém elég sokmindenre allergias vagy legalábbis sok dologtól kipöttyöződött eddig.
2010. jan. 17. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért pöttyöződik, mert még nem való neki.

Anyósodnak meg ne engedd, hogy mindent megetessen vele.

2010. jan. 17. 23:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem szoktam engedni, de most épp nem voltam ott. Eddig nem hagytam magára, ez is csak félóra volt.

Lányom koraszülött volt, így elég sokmindenre érzékeny. Nem látszik rajta, mert jó husiban van, de ilyen szempontból érzékenyebb. Nagyon meg kell válogatnom mit adok neki.

2010. jan. 17. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Már 6 hónaposan is ehet.
2010. jan. 17. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Utána néztem több helyen és tényleg csak 18hónapos kor után adható!

Főleg maggal!!!(málna,ribizli,szeder is ez a kategória 18hó előtt tilos!)

Nincs ez túllihegve!!

Ha nem adható,akkor NEM!!

Kolbászt se adsz egy csecsemőnek,nem véletlenül,mert nincsen felkészülve rá a gyomra.

Főleg nem a déli savas gyümölcsökre.

Én jól leszúrnám az anyósodat!!Utálom,ha a megkérdezésem nélkül mindennel etetik a gyerekem! Sajnos az enyém is ilyen...mármint az anyós.

Főleg ha érzékeny baba,erre külön kelle figyelni neki!:(

Remélem nem lesz semmi gond!!

2010. jan. 18. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!