Ez még csak véletlen 9hónaposan igaz?
Az én babám 8-9 hónap körül tudatosan mondta, hogy pápá és hogy apa. Egyértelmű volt, hogy tudja, mikor kell mondani ezeket, szóval csak úgy bele a világba sose mondta, hogy apa.
El tudom képzelni, hogy a te babád is tudatosan mondjon pár dolgot.
Amúgy ezután a következő szavak 12 hónap körül jöttek. Most 16 hónapos, kb 10-13 szót mond tudatosan.
Nem tudom, hogy mennyire tudatos, de én aja (anya) vagyok. Ha nem lát és keres akkor egyfolytában mondja, hogy aja aja egyre hangosabban.
Apa az csak elvétve megy :) Viszont a mama akkor, ha anyukám meglátja, és menni akar hozzá.
A ne nem pedig már tuti, hogy tudatos :D Ha valamit nem akar akkor használja, és még a fejét is rázza hozzá, ahogy mutattam. :)
Amúgy annyira édes, ahogy babanyelven beszélget, vagy mesél a nyuszijának. :)
Egyébként pedig rengeteg mindent megért. Tudja, hogy Ő a baba, süt a nap és megyünk sétálni mert teljesen felvillanyozódik mikor mondom és mutatom is neki.
10 hós a baba
Előző vagyok :)
Kimaradt, hogy ha valami nagyon tetszik neki, vagy nagyon akarja, akkor az tete :) Kidíszítettem a lakást Húsvétra és persze, hogy nézi és tete :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!