Kiwit mikortól lehet adni? 10 hónapos babáknak milyen gyümiket adtok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 17:29
1/7 anonim válasza:
Kwit is 1éves kor után ajánlott.Én nem fogok adni,mert apa allergiás rá.Adok:almát,körtét,epret,fagyasztott meggyet,üveges barackot,banánt,narancsot.
2/7 A kérdező kommentje:
Mekkora a babád?mert epret én mér nem adtam a 10 hós babámnak
2010. jún. 4. 17:32
3/7 anonim válasza:
Épp a minap volt nálunk a védőnő, a kisfiam 15hónapos és ezekre mondta, h. jövő nyárig várjunk: eper(apa allergiás rá), ribizli, málna, az ilyen apró magvasok, sztem a kiwi is ilyen, d eazt nem sorolta. Én várok vele.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.14hónapos.Nem rég óta kap epret.
5/7 anonim válasza:
Apró magvas gyümölcsöket nem adunk 1 éves kor alatt. Allergizálhatnak rá a babák.
6/7 anonim válasza:
Kivit kisfiam 7 hós kora óta kap - védőnő tanácsára. Csak a külső zöld húsát vágom le és turmixolom neki össze pl banánnal. Imádja. Úgy vágom le a kivi húsát, hogy ne kerüljön bele a magvas rész.
Adok neki sárga-, őszibarackot, banánt, meggyet, almát, szilvát (üveges). Kapott már mangót, avokádót is.
7/7 anonim válasza:
Igen, kiVit már lehet adni akár fél éves kortól is, csak úgy, ahogy előző válaszoló írta: ügyelni kell rá, hogy mag ne kerüljön bele. Amúgy nálunk a következők vannak terítéken: alma, banán, avokádó, kiVi, a többi gyümölcs, amit még kaphat(barack, szilva, mangó, stb.) bébiételben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!