Mit csináljak, hogy végigaludja az éjszakát?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos és még mindig felkel fél 3-kor, utána fél 5-kor és azután 7-kor. 3-kor vizet kap csak, de 5-kor már szopizik kicsit. Rendesen nappal eszik 120-160ml-ket, napi 5-szor. Hogyan érhetném el azt, hogy hajnalban ne keljen fel?
A ti ilyen koru babátoknál, hogy van?
2014. aug. 26. 18:01
11/15 anonim válasza:
15 hónaposom tegnap éjjel 7x ébredt, abból 2x tápszert kért. Ha nem adok neki nem alszik vissza, próbáltam már. Minden éjszakánk kb ilyen, nem tudok mit tenni ellene. A nagyfiam kb 7 hónapos kora óta átaludta az éjszakát és nem rémlik, hogy bármit is másképp csináltam volna.
12/15 anonim válasza:
Hát szerintem nem elvárhatatlan dolog, hogy ilyen korban átaludja az éjszakát, viszont az sem gát ha ez nem sikerül. lányom 11 hetes, 5 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Nem idomítottam....azt a kutyámmal szoktam. Egyébként jobb ha pihen kicsit az Ő gyomruk is éjszaka, de ha enni kér, akkor éhes (ekkora gyerek nem eszik hobbiból) és ilyenkor bizony meg kell etetni, mást nagyon nem tudsz tenni...
13/15 anonim válasza:
3 hónaposan volt kb 3 éjszaka, amit átaludt. Aztán kezdődött minden elölről. Most 30 hónapos, és még mindig felkel inni ;) ezt te nem tudod szabályozni, h mikor keljen fel vagy mikor ne.
14/15 anonim válasza:
enyém 2 hónapos korától átaludta az éjszakát, viszont nappal 1,5-2 óránként evett. 3 hónaposan inkább már 2 óránként, szóval szopizott 8x-9x is egy nap.
napi 5x szerintem kevés, inkább éjjel 3kor is szoptasd meg, úgy tovább fog aludni :)
15/15 anonim válasza:
A fiam 2 napja múlt 3 hós, 8 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, anyatejes. nem csináltam semmit vele, csak egyre később kelt fel éjszakánként, eleinte 3kor, majd 4kor és egyszer csak azt vettük észre hogy 6kor kel és azóta is 9től 6ig alszik. de ez babafüggő, nincs rá recept ő is magától alussza végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!