Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy végigaludj...

Mit csináljak, hogy végigaludja az éjszakát?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos és még mindig felkel fél 3-kor, utána fél 5-kor és azután 7-kor. 3-kor vizet kap csak, de 5-kor már szopizik kicsit. Rendesen nappal eszik 120-160ml-ket, napi 5-szor. Hogyan érhetném el azt, hogy hajnalban ne keljen fel?

A ti ilyen koru babátoknál, hogy van?

2014. aug. 26. 18:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 3 hósan meg bőven felkelt ! 7 hósan fordult el a cicitől, mármint nem akart szopizni azóta alszik éjszaka . Egyszer sem kel. De ameddig szopizott végig cicizett sokszor egész éjjel . Meg csak 3 honapos ! Nyugodtan add neki a cicit ha kéri :)
2014. aug. 26. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
12%
Este jóllakik? Éjjel nem kellene szoptatni.
2014. aug. 26. 18:15
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Az én kisfiam 26 hónapos lesz. Még soha nem aludta át az éjszakát. Most jön az utolsó 4 rágófoga, remelem ha kibújik akkor végre nyugalom lesz, mert még soha semmi nem vált be. Nem hinném, hogy minden alkalommal éhes a babád, hanem nála is esetleg beindult a fogzás, a közelségedre vágyik, stb. Nehéz időszak ez, próbálj kitartani! Kipróbálhatsz homeos fogzást könnyítő szereket, hátha az a gond és segít.
2014. aug. 26. 18:16
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Kettes! ÉJJEL NEM KELLENE SZOPTATNI EGY 3 honapos babát ??

Van neked gyereked ? Hogyne kene szoptatni . Nagyon valószínű hogy éhes mert még kicsi. Ha meg nem akkor az anyját akarja. Ez egy ilyen időszak . Mindenki túl esik rajta aki gyereket szül . Kitartást neked ! :)

2014. aug. 26. 18:21
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

17 honaposom most kezdi ataludni az ejszakat. 7bol 5szor meg mindig kel ejjel es tapszert iszik.

Nagyobb gyermekem 3eves es 4 honapos volt amikor eloszor ataludta az ejszakat. Pechemre mar meg volt a kicsi 😊

2014. aug. 26. 18:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg picike.teljsen normalis ha enni szeretne.az en 6honapos baban 1-2×meg mindig eszik.attol fugg h hogy jon ki neki a vacsi.de ha pl.8korul eszik es 9-10fele alszik el akkor ejjel1korul eszik es reggel 6-7korul.a nagy melegbe sokszor kelt inni is.par korty es mar alszik is tovabb.en is varom mar h vegigaludja az ejszakat de minden baba mas es mas.en probalam azt is h nem adok neki csak vizet de fel ora mulva voltve kovetelte a kajat...tehat semmi ertelme nem volt...
2014. aug. 26. 18:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A mi lányunk 1 éves koráig evett egyszer éjszaka (tápszert). 12 és 15 hónapos kora között átaludta az éjszakát. 15 hónapos kora óta a fogzás miatt szinte minden éjszaka többször kel. Most 2 éves.
2014. aug. 26. 18:43
 8/15 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint ez teljesen normális.

Egy másik kérdésben itt a gyakorikérdéseken írták jópáran, hogy babájuk már végigalussza az éjszakát 3-4 hósan.

2014. aug. 26. 18:58
 9/15 anonim ***** válasza:
31%

Igen, de ez mindig a más gyerekével fordul elő és (többnyire) "idomított" babák. Nem kell idegbajt kapni, mondom többnyire.

Én spec. hangosan nevettem, mikor megláttam a kérdést. :) Ne viccelj, miért ne kelhetne fel egy 3 hónapos. Az a dolga. Örülj neki, hogy eszik. :)

2014. aug. 26. 19:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Annyit tennék hozzá az előző válaszokhoz, hogy az idegrendszere is éretlen még. A sok éjszakai ébredés jelentősen csökkenti a bölcsőhalál esélyét. Megébred, csekkolja, hogy minden ok, és vagy visszaalszik magától, vagy nem. A többség szerintem nem. Majd olyan másfél-kétéves kora körül megérik annyira az idegrendszere, hogy képes legyen hosszabban is aludni. De előfordul, hogy még később.

Az a ritkább, hogy egy baba átalussza az éjszakát ilyen fiatalon. Nálunk egyébként a védőnő nem is örül, ha egy baba ilyen jól alszik, mert az éjszakai szoptatás jobban serkenti a tejtermelést, mint a nappali.

2014. aug. 26. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!