Szerintetek létezik ilyen baba?
Par hetes kora óta végigalusssza az éjsszakát.
Este 9-től ébredés nélkül reggel 8-8:30ig alszik
Délelőtt 11-13:30ig alszik
Delután 17:00-18:30ig alszik
A kiságyban napi 3x1órát önallóan játszik a kiságyban.
Keveset sír/hisztizik
Konkrétan 1 éves baba (barátnőmé). Az enyém, totális ellentettje.
Minden baba más.
A barátnőm is mondogatja, hogy a 3 éves lánya tündér volt. A fél éves fia totál ellentéte a nővérkéjének. Hisztis, nyűglődős, nem lehet egyedül hagyni... stb. Szokta is mondogatni, hogy ha ezt tudta volna előre, nem biztos, hogy vállal még egy gyereket...
Az én fiam valahol a középút.
Szóval minden gyerek más. Lehet, hogy neked később lesz jobb (suliban tanulás...ilyesmi). Nem tudhatod.
De teljesen normális, hogy valahol irigy vagy emiatt. Nem mindenki szerencsés. Mert ez szerintem a szerencsén múlik, kinek milyen "vérmérsékletű" a gyereke...
Létezhet.Lányom 7 hetes korától végig alussza az éjjelt,voltak kivételek,de 99%-ban végigaludta.
Bár enyém 10hós korától 1x aludt csak nappal,de azt is fixen kb,nagyon ritkán van hogy nem alszik el napközben.Régebben magába játszott,kifejezetten utálta ha zavarom. NA !!! Aztán ahogy elindult 15hónaposan,azóta nyávog,hisztizik,cirkuszol.Nagyon jó alvó még most is,de állandóan jön utánam,mert tuti segítkezni akar abban,amit csinálok.23hós lesz lassan,bár nem baba már.De egyébként hiába ilyen a lányom is,annyira sok mindent nem lehet csinálni mellette,mert igényeli a csavargást,így se de,se du nem vagyunk itthon.Már be lehet vetni neki a mese nézést,ha nagyon rossz napja van,de jobb szeret menni ide-oda,vagy nekem segíteni takarításban,hagyma pucolásban,krumpli pakolgatásban,porszívózásban,teregetésben stb stb.
Ez babafuggo, meg ahogy irtak elottem, nem tudjuk, hogy alakult ez ki. Siras-beletorodes utan, vagy alapbol ilyen a baba.
En azert nem orulnek egy ilyen "unalmas" gyereknek. Sokkal jobban szeretem, ha van egy hatarozott akarata es fellepese. :) Ugy sokkal tobb izgalmat es elmenyt ad.
Eltátottam a számat és nagyokat pislogtam. Tényleg van ilyen? Én még csak hallottam róla...:)
Nekünk nincs 2 egyforma napunk és egy percem sincs unatkozni...:)
Babafüggő is lehet. 3 hónapos a lányom, 10 órát alszik éjjel, nappal változó időszakokban, de kb 5 órányit alszik.
Akár egy órát is elvan azzal, hogy nézegeti, rázza, ütögeti a játékait.
Ébren pedig vigyorog, mint a vadalma és gagyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!