Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek létezik ilyen baba?

Szerintetek létezik ilyen baba?

Figyelt kérdés

Par hetes kora óta végigalusssza az éjsszakát.

Este 9-től ébredés nélkül reggel 8-8:30ig alszik

Délelőtt 11-13:30ig alszik

Delután 17:00-18:30ig alszik

A kiságyban napi 3x1órát önallóan játszik a kiságyban.

Keveset sír/hisztizik

Konkrétan 1 éves baba (barátnőmé). Az enyém, totális ellentettje.

2014. aug. 25. 11:48
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Minden baba más.

A barátnőm is mondogatja, hogy a 3 éves lánya tündér volt. A fél éves fia totál ellentéte a nővérkéjének. Hisztis, nyűglődős, nem lehet egyedül hagyni... stb. Szokta is mondogatni, hogy ha ezt tudta volna előre, nem biztos, hogy vállal még egy gyereket...

Az én fiam valahol a középút.

Szóval minden gyerek más. Lehet, hogy neked később lesz jobb (suliban tanulás...ilyesmi). Nem tudhatod.

De teljesen normális, hogy valahol irigy vagy emiatt. Nem mindenki szerencsés. Mert ez szerintem a szerencsén múlik, kinek milyen "vérmérsékletű" a gyereke...

2014. aug. 25. 12:27
 12/44 anonim ***** válasza:
nos igen,az is benne van,h. nem látjuk mennyit sírnak foglalkozás nélkül. vagyis én láttam többször is azt is,h. már rohadtul megunták a 98. óra után a babakocsiban ülést és kínlódik,tekereg,sír,láthatóan ki akar jönni,anya meg rágyújt, és tök nyugodtan szívja el a cigijét,majd csak utána megy oda a gyerekhez. sztem azért kicsit az is benne van egyes esetekben,h. a gyerek beletörődik a sorsába (pl. az én környezetemben ezek a gyerekek fél napokat ülnek babakocsiban még a házban is,illetve akiságyba vannak "bezárva". földre alig vannak letéve,viszont akkor olyan boldogok,h. majd kiugranak a bőrükből. az egyik kisléányt épp a napokban láttammikor kivette az anyja,hát mászott 5 lépést,leült,örült,visszamászott,leült,örült,majd újraésújraésújra. annyira boldog volt. sztem ez szörnyű. nagyon korlátozva van a mozgásterük,nem is jár még a 15 hónapos... ettől függetlenül egészen biztos vagyok benne,h. az én lányommal ezt nem tudtam volna megcsinálni,nem lehetett volna "betörni" sem.
2014. aug. 25. 12:32
 13/44 anonim ***** válasza:

Létezhet.Lányom 7 hetes korától végig alussza az éjjelt,voltak kivételek,de 99%-ban végigaludta.

Bár enyém 10hós korától 1x aludt csak nappal,de azt is fixen kb,nagyon ritkán van hogy nem alszik el napközben.Régebben magába játszott,kifejezetten utálta ha zavarom. NA !!! Aztán ahogy elindult 15hónaposan,azóta nyávog,hisztizik,cirkuszol.Nagyon jó alvó még most is,de állandóan jön utánam,mert tuti segítkezni akar abban,amit csinálok.23hós lesz lassan,bár nem baba már.De egyébként hiába ilyen a lányom is,annyira sok mindent nem lehet csinálni mellette,mert igényeli a csavargást,így se de,se du nem vagyunk itthon.Már be lehet vetni neki a mese nézést,ha nagyon rossz napja van,de jobb szeret menni ide-oda,vagy nekem segíteni takarításban,hagyma pucolásban,krumpli pakolgatásban,porszívózásban,teregetésben stb stb.

2014. aug. 25. 12:40
 14/44 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem egyébként,hogy nekem nem volt kiságyba téve csak alvásnál,de valahogy nem egy rosszalkodós gyerek.Most is ha gyanús a csend,max épp a szobájában kapargatja le a festéket a falról és ennyi.Nem eszik szemétből semmit,sőt nem is nyulkál bele,nem vesz semmit a szájába,nem megy ki az erkélyre,ha utcán vagyunk nem szalad el.Nem mászik szekrényre,nem nyulkál konnektorba.
2014. aug. 25. 12:42
 15/44 Julie S ***** válasza:

Ez babafuggo, meg ahogy irtak elottem, nem tudjuk, hogy alakult ez ki. Siras-beletorodes utan, vagy alapbol ilyen a baba.

En azert nem orulnek egy ilyen "unalmas" gyereknek. Sokkal jobban szeretem, ha van egy hatarozott akarata es fellepese. :) Ugy sokkal tobb izgalmat es elmenyt ad.

2014. aug. 25. 12:45
 16/44 anonim ***** válasza:

Eltátottam a számat és nagyokat pislogtam. Tényleg van ilyen? Én még csak hallottam róla...:)

Nekünk nincs 2 egyforma napunk és egy percem sincs unatkozni...:)

2014. aug. 25. 12:57
 17/44 anonim ***** válasza:
36%
Fiam is ilyen volt...és merem állitani hogy a meglévő napirend miatt...mindent időben csináltunk,és igy ő is beállt arra h mikor van alvás,evés,stb.
2014. aug. 25. 13:01
 18/44 anonim ***** válasza:
0%

Babafüggő is lehet. 3 hónapos a lányom, 10 órát alszik éjjel, nappal változó időszakokban, de kb 5 órányit alszik.

Akár egy órát is elvan azzal, hogy nézegeti, rázza, ütögeti a játékait.

Ébren pedig vigyorog, mint a vadalma és gagyog.

2014. aug. 25. 13:02
 19/44 anonim ***** válasza:
41%
A fiam 2 éves és 2 hónapos 8 hetes kora óta nem ébred éjjel, csak ha nagy baja van (fog, torokfájás, illetve most rosszat álmodott pér napja, de talán már kezd ez is rendeződni). Éjjel 12 órát, nappal 3-3,5 órát alszik. nyugodt, önmagát lefoglaló gyerek, aki tud egyedül játszani, de ha kellünk szól. Barátságos, mindig mosolygós, persze a 2 éves kor összes velejárójával (hiszti, dac), de ezek simán kezelhetőek. Nem robot, nem sírt a kiságyában, nincs elhanyagolva, egyszerűen ő ilyen. Más gyerek meg másmilyen, ezt el kell fogadni. Megértem, ha valaki irigy az ilyen gyerekek szüleire, mert tényleg szerencsénk van, de a rosszindulat, ami itt is előjött, már nem elfogadható.
2014. aug. 25. 13:04
 20/44 anonim ***** válasza:
68%
Ja és egyáltalán nem "unalmas" gyerek, csak kezelhető. Nagy különbség. És igen, a napirend az alapja a dolgoknak.
2014. aug. 25. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!