Létezik, hogy egy 11hónapos baba nem pisil be éjszaka?
11 hónapos nem azért nem pisil be éjjel mert szobatiszta lesz, hanem mert nem kap elég folyadékot.
vagy még a nap első szakaszában megkapja a számára kellő folyadékot, viszont este nem.
kizárt, hogy tudtaosan ne pisilne, mert egy gyerek, aki éjjel szobatiszta, felébred és kimegy pisilni ha kell neki, nem pedig tartja 12 órán át!
enyém pl. hetente 3x-4x kitotyog éjjel pisilni...
Az én babám 4 hónapos, néhány hetente előfordul, hogy van pisi a pelusban, de különben reggel mindig tök száraz pelust veszek le róla (és ahogy te is írod, utána telepisili). Újszülött korától így volt, az éjszakát is hamar végigaludta. Én is csodálkozom, de szépen fejlődik, biztosan nem éhezik.
Szerintem egyébként könnyebb lesz nála az éjszakai szobatisztaság elérése, de majd kiderül.
OFF!!
Miért kell egy 11hónapos babát leszoktatni az éjszakai evésről? Ha éhes éjszaka akkor egyen az a gyerek! Megértem hogy fárasztó éjjel is szoptatni,de ha kell neki akor kell, szerintem ez nem olyan dolog mint a cumi hogy le kell szoktatni :) Bár a te döntésed kérdező! Minden jót! 9,5hónapos fiú anyukája
Előzőnek. Mert később sokkal nehezebb, és rosszabb a kicsinek is. Egy 11 hónapos már elég sok mindent eszik, nem azért kel, mert éhes, hanem mert megszokta, vagy szomjas.
Üdv, 3 gyermek anyukája.
az én kissebbik fiamnál is volt egy pár hetes időszak kb 14 hós korában,hogy reggelente szinte szárazon vettem le a pelust de nekem az eszembe se jutott,hogy ez annak a jele hogy hamar szobatiszta lesz hanem azonnal kértem egy vízeletgyüjtő zacsit a háziorvosunktól hogy csináltassunk egy vizeletvizsgálatot!Végül semmi fertőzése nem volt!
Utánna egyébként nem is sokkal meg is szünt ez a "probléma" amit mai napig nemtudok mitől lehetett mert ugyanannyit ivott előtte és utánna is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!