Létezik ilyen? : még nincs 8 hónapos a baba, de éjszaka önkiszolgáló módon a kiságyba bekészített tápszerért odamászik, egyedül mind megissza, majd alszik tovább.
Szerintem nem igaz.
De ha mégis tényleg gáz mert a tápszert frissen készítettem mindíg a gyerekemnek, ilyet eszembe se jutott volna..
A tápszert csak frissen elkészítve lehet fogyasztani, a hűtőben is maximum 2 órát állhat.
Nem savanyodik meg addigra a tej? S milyen szülőaz ilyen ha erre tanította meg gyermekét? Sosem tennék ilyet.
pont ugy volt, mint a 7. válaszolonál, igaz 9 honapos volt a kislány, akire vigyáztam és 4. gyerekként érkezett a családba.
be volt neki készitve egy cumisüvegbe viz, azt megitta, hangja nem volt, aludt tovább..most 3 éves.
szerintem lehet.
enyém cumis volt, minden este megmutattam neki, hogy melyik sarokba teszem a pótcumit, nem keltett emiatt 8 hónapos korában már.
10 hónaposan egyedül itta a tápszerét, utána a kiságy melletti komódra tette az üveget és lefeküdt aludni. persze én az ajtóból hallgatóztam, de nem ez a lényeg, el tudom képzelni :)
más kérdés, hogy nem romlik meg a tápszer? úgy tudom 2 órát áll el szobahőmérsékleten, biztos nem adnék a babámnak több órája állott tápszert :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!