Hányadik héttől volt könnyebb az élet, pl. hogy nem egy órát szopizott vagy kicsit egyedül is elvolt az ágyában?
A szopizàst elvileg egyre ügyesebben lezavarjàk..utàna meg csak jól esik lógni a cicin:-)...Mikor méga legelején sajnos kórhàzba kényszerültem a lànyommal...ràmszóltak,hogy 1 óra szopi az sok...mivel bele is aludt és szigorúan 3 órànként etetnem kellett. Mérges is voltam ràjuk,hogy mit szólnak màr ebbe bele!!! Viszont amikor nem hagytam,hogy belealudjon....20 perc alatt 100-at evett kiséletében először...meg is lepődtem..és én is többet tudtam pihenni.
A nézelődés és ,hogy ellegyen magàba...ez szerintem baba függő...de 3 hónaposan kezdkinyílni a vilàg talàn szàmukra.
úgy 3 hónapos korában a babám már magától lecuppant a ciciről 5/10 perc után, előtte csak az alvás vagy a mellről lefejtés vetett véget a cicizésnek :)
aztán eljátszott egyedül a kiságyában, "dalolt", vagyis sikoltozott, hangokat hallatott, elnézegette a zenélő forgóját, elhadonászgatott, figyelte a környezetét... :)
(olyan nagy szabadság szakadt a nyakamba hirtelen, folyton takarítottam, főztem, tévéztem, neteztem, de jó is voooolt :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!