Egyedül hogy lehet megoldani a babaúszást?
Ahova mi jártunk, ott az öltözőbe be lehetett tolni a b.kocsist. Sőt ott is kellett hagyni. Az értékeket én szekrénybe zártam.
Amíg átöltöztem, addig a b.kocsiba volt a lányom. Elpakoltam mindent és utána jött ő, majd mentünk be az usziba.
Mi is járunk babaúszni, bár mi a párommal, így egyszerűbb.
Amúgy mikor én mentem be a vízbe és én is öltöztettem a fiam, akkor úgy oldottam meg, hogy addig a padra ültettem. Nálunk nagyon alacsony a pad és támlája is van, de eléálltam, ne jusson eszébe elmászni :) Ja és a fürdőruha rajtam volt, így a vetkőzés egyszerűbb volt, öltözni meg első a gyerek volt utána szintén a padra és úgy én.
Amúgy minden uszoda más, de esetleg kérdezz utána, és akkor te is nyugodtabb leszel. amúgy nyugi más is viszi szerintem egyedül a gyerekét babaúszni, de inkább ez családi program szokott lenni.
Érdekes ez a víziszony. Nem akarom piszkálni, de akkor nyaralni nem szoktatok menni? (költői kérdés volt nyugi :) ) Mindenki fél valamitől a Párod úgylátszik a víztől. De szerintem mikor meséled milyen jó volt akkor majd ráveszi magát és megnéz titeket. Tényleg jó dolog :)
És nálunk van járóka is amúgy bár én oda sosem tettem még be.
utolsó vagyok, a babakocsit nálunk nem lehet bevinni az öltözőbe, de végülis a hordozó amit írtak még jó alternatíva lehet.
De kérdezd meg őket!!!
Mi amúgy egyszer voltunk az Aquaworldbe, de oda be lehet vinni a babakocsit a medencéhez is, legalábbis többeknél láttam. ÉN nem kérdeztem utána akkor nem is gondoltam rá, pedig egyszerűbb lett volna nekünk is.
Köszi a válaszokat.
Hát igen, nem egyszerű vele, ő az a típus, aki -ugyanabból a pénzből- inkább elmegy 3 napra Prágába várost nézni, mint egy hétre a Balatonra... 10 éve nyüstölöm, hogy menjünk el valami tengerpartra, de eddig hiába. (Egyszer néhány barátunkkal elmentünk a Balatonon diszkóhajózni, és hát nem volt egyszerű vele, mikor a tó közepén kezdett rájönni a pánikroham...)
Nem akarom ráerőszakolni a dolgot (pedig gondolkodtam, hogy közlöm vele, hogy akkor kénytelen leszek addig egy vadidegenre bízni a gyereket, míg öltözök), viszont egy barátnőm már fel is ajánlotta, hogy ha úgy van, eljön velünk, ő ellesz addig a gyerekkel, míg én összeszedem magam. Viszont azt sajnálom, hogy ő kimarad az élményből... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!