Kisfiam sokat nyivákol, mert unja az egyedül való játszást, de érkezik a kistesó és nagyon hányingerem van?
Ismerős a szitu, szintén zenész, 26 hetes vagyok, lányom meg 17 hónapos.
A fejemhez teszem a mesekönyvet, hogy lássam , ő kanapé mellé áll, és mondja a képeket, én meg lelkesen utánzom, hogy igen, napocska, ügyi vagy, stb. stb. Élvezi:-)
meg a torony építést kockából, ott fekve is meg tudok csináni neki egy ház alapot a kockákból, ő meg rakja rá az egyes kockákat, míg óriási torony nem lesz, és megtapsolja magát.
Régen elvem volt, hogy nem nézetek tv-t a gyerekkel, na most esős napokon, mikor már minden játékon túl vagyunk, és a 12 kilójától nagyon-nagyon húzódik estefelé a pocim, berakom a Bogyó és Babócát, youtube-on, és akkor együtt nézzük, én fekve, ő meg táncikálva, kommentálva, írtóra élvezi.
Amúgy nekem kb 15 hetes kortól tök jó volt olyan 25-ik hétig, akkor simán tudtam vele mindenfélét csinálni, most kezdek keményedni, az elején meg volt ugye a hányinger-hányás, szóval tarts ki, lesz majd egy áldott második trimeszter:-)
Lehet vele szerintem a földön fekve építő kockákkal építeni,legózni,videókat,meséket nézni,ilyen sütifaló játékkal a 2 éves unokaöcsém órákig elvolt(formákat kell bedobálni 1 süti formába,ha eltalálja zenél)
Játszottunk nagy "szemű"puzzle-val,állatos memóriakártyával.
A fürdőben pedig 2 órára is le lehetett fárasztani,a húzós kacsán át a vizet megfestő tintán át az építőkockázással,ő építette és lerombolta,én meg ültem,feküdtem a padon,néztem,és asszisztáltam hozzá,kit történetet találtam ki,vagy vittem be laptopon mesét és arra épített.
Lehet puha labdával,strandlabdával oda-vissza labdázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!