Túl vékony 13 hónapos babám, a doki elküldött a gasztroenterológiára vele. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Szinte összevesztem a doktornővel, mert nem hiszi el, hogy eszik a lányom, nem sokat ugyan, de amennyi neki elég, és azt is leugrálja, azért nem hízik. Sőt, azt mondta ne igyon még tejet sem, pedig már 1-2 hónapja kapja, és kutya baja tőle.Így a békesség és saját megnyugtatásunk végett is elviszem a rendelésre, de mire készüljek, mit csinálnak ottt vele?Bélgyulladást és allergiát, felszívódási zavart fogják kivizsgálni.2010. jan. 15. 22:47
21/22 anonim válasza:
Szia,az én lànyom 12 honapos volt,és a doki ki volt akadva,mert 2 honap alatt a gyerek szinte csak fél kg-ot hizott meg,1 cm-t nött.És hàt hogy az nem lehetséges.
Én mondtam,hogy decemberben volt olyan hogy 4 napig nem akart enni semmit,mert jött a foga,egyszerre 2.,és ha etettem vissza hànyta az egészet.8750 gramm.
Ö is normàlisan eszik,és szerintem nem sovàny,nem kövér de egyàltalàn nem is sovàny,a kettö között.
A joghurtrol,meg magàba a gyümölcsröl szerintem àlj le,mert tudod,hogy egy embernek az diétàs.
Én ugy szoktam neki csinàlni,hogy gyümölcsöket össze turmixolok,és hàztartàsi kekszet turmixolok hozzà.Vagy a joghurthoz turmixolj kekszet,az is jo.
22/22 anonim válasza:
Minket először a SOTE gyermekklinikára küldtek. Ott laktózvizsgálatot csináltak, valami fehér löttyöt kellett megitatni, aztán meghatározott időközönként bele kellett lélegezni egy maszkba. Ez nem fájdalmas, de az én fiam mégis végigüvöltötte az egészet. Mivel a következő lépés az lett volna, hogy fektessem be a fiamat egy hétre, inkább kértem beutalot a Heim Pálba. Ott sokkal komolyabban vették a problémánkat. Csináltak egy vérvizsgálatot, amelyből nagyon sok mindent meg lehet állapítani. A főbb dolgok, amiket néznek majd a tejcukor, a tejfehérje, és a lisztérzékenység. Mondjuk nálunk más panaszok is vannak (napi 4-5 hasmenés, gyakori hányás, kevés súlygyarapodás, fáradékonyság, fogakon fehér foltok stb). A lényeg, hogy laktózmentes étkezést javasoltak addig is, amíg nem jön meg az eredmény. Másfél hét után a fiamnak napi max 1 hasmenése van, és két rendes kemény széklete. Egy év kellett a tünetek jelentkezésétől, hogy eljussunk idáig. Vagy ezer helyen voltunk, míg végre találtunk egy lelkiismeretes dokit. Szóval az, hogy mire számíthatsz a rendelésen az attól is függ, hogy hova mész!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!