Amikor már 1 évesek, akkor már alább fog hagyni ez a nagy féltés, hogy nem merem másra bízni?
most 3 hónapos múlt, egyedül vagyok vele.
egyfolytában agyalok, hogy dolgoznom kellene nemsokára, pontosabban a helyzet aggaszt, lenne is munkám külföldön, még 2-4 hetekre is kijárogathatnék oda-vissza, de egyszerűen senkiben nem tudok megbízni, hogy pl nem ad neki tehéntejet, vagy glutén alapúakat, vagy hogy nem hagyják e sírni, (a környezetemben már pár napos babát "nevelnének" hogy nem kell rohanni hozzá - az eszem megáll), alszik e eleget, pontosan viszik e oltatni, stb
ezen gondolkodván én rájöttem, hogy én nem is csak féltem, egyenesen rettegek, ha nincs a közelemben.
elvileg 1 éves kortól adható bölcsibe, valahogy ettől nyugodt is lennék, de ha kint dolgoznék, akkor más kezeiben lenne. de akkor már erősebb az immunja. elvileg ennek működnie kellene. csak nem tudom, hogy ez a rettegés, féltés akkor már múladozik, elmúlik?
habár lehet nem sok tapasztalatot fogok kapni...
tényleg pont ilyen, "mintha egy testrészem hiányozna" :)
csak én azt is sajnálom, hogy úgy örül mindennek és pl játékokra sem igen költök, mert inkább pelenkát veszek..én ezt azért hosszú távon nézni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!