Amikor már 1 évesek, akkor már alább fog hagyni ez a nagy féltés, hogy nem merem másra bízni?
most 3 hónapos múlt, egyedül vagyok vele.
egyfolytában agyalok, hogy dolgoznom kellene nemsokára, pontosabban a helyzet aggaszt, lenne is munkám külföldön, még 2-4 hetekre is kijárogathatnék oda-vissza, de egyszerűen senkiben nem tudok megbízni, hogy pl nem ad neki tehéntejet, vagy glutén alapúakat, vagy hogy nem hagyják e sírni, (a környezetemben már pár napos babát "nevelnének" hogy nem kell rohanni hozzá - az eszem megáll), alszik e eleget, pontosan viszik e oltatni, stb
ezen gondolkodván én rájöttem, hogy én nem is csak féltem, egyenesen rettegek, ha nincs a közelemben.
elvileg 1 éves kortól adható bölcsibe, valahogy ettől nyugodt is lennék, de ha kint dolgoznék, akkor más kezeiben lenne. de akkor már erősebb az immunja. elvileg ennek működnie kellene. csak nem tudom, hogy ez a rettegés, féltés akkor már múladozik, elmúlik?
habár lehet nem sok tapasztalatot fogok kapni...
Nem hiszem h változni fog.
De nem értem te kimennél külföldre és 3-4 hetente látnád, nevelnéd a gyereked???
akkor már az is jobb ha kiviszed magaddal és ott jár bölcsibe legalább nem csak 3-4 hetente látja az anyját!
lehet ejtem külföldöt így.
nem tudom kint sem megoldani, van éjszakai műszak, meg 12 órázás, nem tudnám-hozni-vinni a bölcsibe, meg amikor nincs bölcsi rá felügyelni.meg mégannyi dolog, ami miatt nem vihetem ki(pl nem is vonatoztatnám, többen vagyunk 1 szobában, stb)
csak azért nem mindegy, hogy két hét alatt keresek minimum 150 ezret, vagy 1 hónap alatt kb 90-et.
a pluszokkal(családi, miegyéb nem számolok, mert mindkét esetben kapnám, nem okoz különbséget)
főleg mert egyedül vagyok, nincs másik kereset és mert bármi történjék, nem árt vésztartalékolni mindig.
Jaj,bocsánat látom,hogy egyedül neveled.
Hát én inkább szenvednék 90 ezerből,mint hogy "lemondjak " róla és más nevelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!