Szerintetek ez normális dolog?
most lesz 10 hónapos a babám és a család (nem én felem) azzal nyaggatott miért nem rakom le a fűbe mászkálni, a még csak kúszó mászó babámat. Én nem akartam erre az apja is meg a többiek is erősködtek, apja megfogta és lerakta a fűbe annak ellenére hogy kedvesen mondtam mindenkinek még nem akarom (megmondani nem tudtam hogy miért) még most sem tudom, talán hogy fel ne fázzon vagy megeszi a füvet nem tudom.
Nem óvom mindentől, de akkor normális hogy így álltam hozzá ehhez? vagy hagyjam hagy kússzon másszon úgysem lesz semmi baj?
első baba.
köszi
pléd volt kb 2 mp-ig alatt mert lemászott
a füvet már szájához emelte de kivettem belöle
ha látom akkor most hagyjam? vagy azért egy kis egészséges védés nem árt? hogy csináljam???
Nem vagy rossz anya, ne hidd!
Első gyereknél még kicsit óvatosabb az ember. Ha ügyesen mászik, és nemcsak kúszik, én leraknám, le is fogom. Második gyermekem még csak kúszik (6 hónapos), de már várom, hogy másszon, hogy együtt lehessünk kinn a kertben. Mindenkinek jobb lesz, ha nem csak a kezemben foghatom vagy épp a babakocsiban nézelődhet.
Az ilyet pedig mindig meg kell beszélni a férjeddel még előtte, ne legyenek viták, főleg ne a család előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!