Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nincs el egyedül meg...

Miert nincs el egyedül meg par percre se?

Figyelt kérdés
Kisbabam 5 honapos es születese ota nem bir egy percet se egyedül jatszani.Van zenelö forgoja hintaja jatekai stb.teljesen mindegy 2 perc utan sikit.Ha alszik csak babakocsiban es seta közben tehat akkor se tudok mellette semmit se csinalni.Azt hittem ahogy nö egyre jobb lesz de sajnos nem valtozik a helyzet.Sirni hagyni nem akarom meg nem is birom elviselni .Van egy nagy hazunk amit kell takaritani mosni mosogatni stb...de igy hogyan??valaki hasonlo cipöben??segitseg nincs külföldön elünk
2014. aug. 19. 21:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Az 5 hónapos babád 13 kg???????
2014. aug. 20. 12:21
 32/35 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az enyém is 5 hónapos, de az ő 8,5 kg-ra mondják, hogy dagadt.....
2014. aug. 20. 12:22
 33/35 A kérdező kommentje:
most lesz 6 honapos de azt mondta az orvos hogy nem azt kell nézni hány kg hanem hogy ahhoz hány cm.és ö nagyon magas lesz most 75 cm...de hordozóval együtt 13 kg.ezt onnan tudom hogy lemértem ráraktam a mérlegre....tudom hogy tul sokat eszik dehát mit csináljak ha kéri......nem fogom órákon át éheztetni iszonyu nagy étvágya van....
2014. aug. 20. 13:17
 34/35 A kérdező kommentje:
csak anytejes...azzal állitólag nem lehet tuletetni....
2014. aug. 20. 13:18
 35/35 anonim ***** válasza:
A francokat nem lehet túl etetni. Én nem vagyok híve az igény szerinti szoptatásnak. Ha belegondolok, hogy milyen jó lehet a kis gyomrának és a belecskéinek, hogy egész nap terhelve vannak nem hiszem, hogy annyira jó lehet. Egy anyatejes baba is lehet elhízott. Nem normális ekkora testsúly szerintem ilyen korban sem. A kis szívének szerintem megterhelő. Egy éves korára kéne megdupláznia a a születési súlyát.
2014. aug. 20. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!