7 hónapos babák anyukái! Hogyan telik egy napotok a babával? Érdekelne:mit eszik már a baba (hányszor), alvás (hányszor mennyit), éjszaka, mit tud már, mekkora, el van-e egyedül stb. Ha tápszeres a babátok éjszaka eszik-e még?
Izi 6,5 honapos.
Reggel 6 korul 150 ml viz+ tapszer,jatek,alvas.
10 korul gyumolcs keksszel vagy tejpep.
12-13 korul fozelek,utana nagy alvas,ha sikerul. Kb 2 ora.
Jatek,15-16 korul uzsonna,tejpep,gyumolcs vagy (johet a kovezes) hazi kremturo gyumolccsel.ezt tegnap ette eloszor.
Ezutan seta,alvas,7 korul furdes,vacsi.180 ml viz + tapszer.
Reggel ebredes.
Az ebed utani alvason kivul a tobbi max fel ora.
Kuszik,negykezlabra kezd allni es ugy latom max 2 heten belul fel is fog ulni.a legujabb elfoglaltsaga a sikitas:)
Ha van kedve,akar egy orat is eljatszik egyedul a szonyegen,de ha nincs,akkor kezben kell lennie:)
Szeret hintazni is es szereti,ha enekelunk neki vagy,ha szol a zene.
6-7 körül kel 180 víz+ tsz
apa dolgozni, magam mellé veszem, és kb egy 20-30 perces játék (én napindító értekezletnek hívom) után visszaalszunk (igen én is, mert engem ez a korai kelés készít ki a legjobban, bagoly típus vagyok)
10 körül tápszer vagy tejpép - de általában tsz, mert ezt nem mindig kéri, van, h ez az étkezés kimarad
Általában ilyenkor indul a napunk igazán. Ha kell, megyünk vásárolni (bkv+séta), vagy intézni ezt-azt vagy főzök, takarítok. Ilyenkor vagy alszik egy 20-30 percet vagy nem menet közben. Ha itthon vagyunk, és jó idő van, akkor a járókában van a fedett teraszunkon vagy a játszószőnyegen bent.
12-13 főzelék - én főzöm husival sokszor.
Utána közös játék, bohóckodás, énekelek, táncolunk stb. Alvás kb 4- fél 5-ig.
Uzsi gyümölcs keksszel.
Játék - apával, mamával (akik közben hazajöttek), egyedül.
Fél 7 - 7 fürdés
Vacsi 180-210 víz + tsz
És tente. 8-kor általában már alszik. 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát, ha kel:
1. cumi - ha nem segít:
2. víz - ha nem segít:
3. kaja
egy hónapban kb 0-3 alkalommal eszik éjjel.
Most kezd mászni, és szerintem nem sokára felül.
7,5 hónapos7300 g, 70 cm (3850-nel született)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!