Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Fiú: Ezra Joel, Kirill, Leon, Manó, Manuel, Misa, Alen, Ariel, Aser, Max, Noé, Noel, Rafael, Ron, Sarel, Zénó, Zente, Noa, Noah, Ivory
Lány: Amina, Amira, Annabelle, Aira, Aina, Aura, Elenor, Elena, Elen, Elza, Era, Etel, Gerle, Hajnal, Hella, Helka, Jade, Jaha, Jara, Johar, Johara, Kora, Lana, Lara, Lelle, Lola, Lora, Luna, Mara, Masa, Miriam, Mila, Noa, Saron, Tara, Zora, Zorka, Zoé, Zara, Zamira, Samira, Helen, Rose, Polly, Ivy, Naomi, Lotte, Lotti, Belle, Bella, Mira, Maya, Villő, Zsolna, Serena, Zoya, Lenke, Bíbor, Boróka, Linett, Linette, Ellie,
Tetszenek? Adnátok a születendő gyereketeknek? Tudtok mondani hasonlókat, amik tetszenek?
Köszönöm:)
Nekem a fiúnevek közül nem tetszik egyik sem.
Lánynevek közül szép Amina, Annabelle, Hella, Lana, Lara, Mila, Lotti. (Mila a kislányom, illetve Miléna, csak Milának hívjuk :))
Nekem tetszik még a Málna, Marina, Adria is.
A lány nevet illetően elfogult vagyok, mert az én pici lányom Linett, és szerintem gyönyörű név.
Fiú nevek közül én a Zentét adnám.
Köszönöm szépen a sok választ, véleményt:)
A Linett és a Mila tetszik mindkettőnknek, fiúknál pedig a Noah és a Ruben (köszönjük!).
Én is csak azokat írom, amelyek szerintem elfogadhatóak.
Fiú: Max, Noel, Zente, Noah
Lány: Lelle, Zoé, Zara
Talán a Zente az egyetlen, amit adnék egy jó vezetéknév mellé.
Amik tetszenek:
Noel, Zente
Amina, Lana, Lara, Lora, Mara, Noa, Zoé, Zara, Zamira
Ami tetszik ezek közül:
Fiú: Joel, Max, Rafael
Lány: Elena, Elza, Jade, Mila, Maya, Serena
Fiú nevek közül : Noel
Lány nevek közül: Lana, Lara, Luna, Zoé, Naomi, Ellie, Maya tetszik.
Amit nem adnék az a Lelle, illetve a Zara. ( Előbbiről Balatonlelle jut eszembe, utóbbiról a ruhamárka) De(!) természetesen ízlések és pofonok.
A többi név számomra kicsit "idegen", de ha olyan a vezetéknév ami már eleve passzol ezekhez a nevekhez, akkor adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!