Kovács Rubina Zoé vagy Kovács Rubina Barbara? Esetleg csak Kovács Rubina? Mit gondoltok a nevekről? Melyiket adjam a kislányomnak?
Nekem nem tetszik, ha két keresztnév van. De ez csak az én véleményem.
(Voltak gimis osztálytársaim, akiknek 2 keresztnevük van, de mindannyian "utálták" az egyik keresztnevet. Persze ez nem törvényszerű.)
20/L
Nem bántani akarlak, de elmondanád, hogy miért akarsz olyan nevet adni neki hogy Rubina meg Zoé?
Azt szeretnéd, hogy a lányod különleges legyen?
Kovács Rubina Barbara. :)
2 érv:
1. Egy különleges és egy hétkönapi név. Megadod a picinek a választási lehetőséget. Én Vivien Afrodité vagyok, és nem vagyok egy nagy szépség. Ha csak az Afroditét használhatnám igen szomorú lennék. :(
2. A húgom Barbara, imádom! :)
én vagy a zoét vagy a barbarát adnám neki
több ismerősöm van aki suliban is és hivatalos papiroknál is csak bajlódott a 2 névvel mert amelyiket nem szerette azt sehova nem írta oda de hivatalosan neki mégis 2 keresztneve van de gyűlölték az egyiket szóval csak a baj volt vele
azt meg már úgysem döntheti el a gyerek hogy melyiket is akarja mert már elég késő mire megérti és felfogja hogy 2 neve van és melyik tetszik jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!