Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kovács Rubina Zoé vagy Kovács...

Kovács Rubina Zoé vagy Kovács Rubina Barbara? Esetleg csak Kovács Rubina? Mit gondoltok a nevekről? Melyiket adjam a kislányomnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 00:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Nekem ezek közül csak a Barbara tetszik.

De úgy látom, neked a Rubina tetszik a legjobban, így én azt a nevet hagynám egymagában: Kovács Rubina.

2010. aug. 14. 07:23
 12/37 anonim ***** válasza:
Rubina Zoé
2010. aug. 14. 08:25
 13/37 anonim ***** válasza:

Nekem a Barbara/BARBI tetszik, olyan szép igazi csajos név! Pláne ha szép hosszúhajú csini csaj lesz akkor telitalálat!

Én minden névhez kötöl egy személyt, attól függően tetszik nem tetszik a név!

Van egy Barbara barátnőm, de kiköpött úgy néz ki mint egy BARBI baba:) nála telitalálat lett a név!

Rubináról a sorozat jut eszembe nekem is. Ez olyan mint régen az

Eszmeralda!

2010. aug. 14. 08:25
 14/37 anonim ***** válasza:
Nem tetszik a Rubina név, de persze ez szubjektív vélemény. Viszont a felsoroltak közül a Rubina Zoét választanám :-)
2010. aug. 14. 08:27
 15/37 anonim ***** válasza:

Szerintem ne adj a Rubina mellé mást!!!

Kovács Rubina.

2010. aug. 14. 08:36
 16/37 A kérdező kommentje:
Rubina nem az én választásom volt, hanem a férjemé:) Ő szeretne kicsit különlegesebb nevet adni a gyakori vezetéknévhez. Nekem a kedvenc neveim Zoé, Barbara, így szóbajött hogy én válasszam ki a második nevét, de valahogy egyik sem passzol a Rubinához.
2010. aug. 14. 12:57
 17/37 A kérdező kommentje:
Rubina? Milyen sorozat? Ne haragudjatok fogalmam sincs, nem nézek tv-t:S
2010. aug. 14. 12:58
 18/37 anonim ***** válasza:

Rubi az elbüvölő szörnyeteg. :D Rtl-en ment nemrég, de már vége van.

Amúgy nekem a Rubina Zoé tetszik jobban. De én is inkább csak egy nevet adnék neki.

2010. aug. 14. 13:00
 19/37 anonim ***** válasza:

Bocsi kedves kérdező,de nekem ezek a külföldről vett nevek nem tetszenek.A Barbara még esetleg jó,de a Rubina,meg a Zoé....De persze azt választjátok,amelyiket akarjátok,a ti döntésetek.Ez egy divat,hogy ilyen külföldről átvett neveket,meg sorozatok szereplőinek a nevét adják a szülők a gyerekeiknek.Nem is értem...

Sztem a Kovács Barbara szép,de a Kovács Zsófia,vagy Kovács Réka,sem rossz,ha adhatok ötleteket.Az én kislányom Viktória,imádom ezt a nevet,meg a párom is,nálunk más szóba sem jöhetett,ha kislány akkor csak Viki. :)Sztem még ez a keresztnév is passzol a vezetéknevetekhez!

Van még egy fiam is és neki sem adtunk furcsa hangzású,vagy külföldi nevet,őt meg Ákosnak hivják. :)

2010. aug. 14. 14:52
 20/37 anonim ***** válasza:

Nekem nem jutna eszembe róla a sorozat, nem olyan nagy számok már ezek a brazil szappanoperák (elnézést ha esetleg mexikói vagy egyéb:)) hogy bárki is emlékezne rá évek múlva hogy volt ilyen...

Szerintem nagyon szép név a Rubina, különleges is, mégis érthető, megjegyezhető, szóval tuti.

Szerintem meg a Barbara irtó gáz:)) Márhogy az így szerintem sok hogy Rubina Barbara hosszú is, macerás lesz leírni.

A Zoé-ért nem vagyok odáig olyan tucat divat név lett mint a Lili, Anna, Hanna,Panna és stb..

de ha neked tetszik, tedd a férjed választotta név után:)

Én így csináltam mindkét gyerkőcnél, a férjem választotta az első nevüket, én a másodikat.

2010. aug. 14. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!