Kovács Rubina Zoé vagy Kovács Rubina Barbara? Esetleg csak Kovács Rubina? Mit gondoltok a nevekről? Melyiket adjam a kislányomnak?
A Rubina Barbara nagyon komoly név,és túl sok benne a b betű
én is a Rubina Zoé-ra szavazok,a Zoé ad neki egy kis könnyedséget
Hát sajnos igen a Zoé kezd tucat név lenni. Első kislányom 2008 májusi, addig én senkitől nem hallottam a Zoé nevet. Azóta egyre gyakrabban sajnos. De még mindig bárhol mondom a nevét mondják milyen gyönyörű Anna Zoé.
Nekem is nagyon tetszik a Rubina sőt a Rubina Zoé is a Barbara nem mert ismertem látásból egy alkoholista Barbara nevű nőt és azóta valahogy nem, na meg a nővérem Barbie babáját is így hívták :)
Szerintem sincs semmi értelme a 2 névnek, én le is vetettem a 2.-at, mert mindig csak bonyodalmakat okotott.
Szerintem mind3 név nagyon szép önmagában.
Kovács Rubina
Kovács Zoé
Kovács Barbara
De ha választani kellene én a Barbarára szavaznék, nem túl feltűnő, nem túl extravagáns, mégis nagyon szép és becézni is lehet, na nem csak Barbinak, hanem pl Babónak is.
A Zoé név nekem is tetszik, de szerintem túl rövid.
A Rubina is szép hangzású, de túl külföldies.
A Zoé és a Barbara görög nevek, és én személy szerint imádom a görög neveket.
Összességében, ha mindenáron 2 nevet adnál:
Kovács Barbara Zoé
Kovács Zoé Barbara
Az általad felsorolt változatokból pedig mindenképpen
Kovács Rubina Barbara
Nem baj ha hosszú, az sem ha sok a b' betű, csak hallgasd a csengését, mondd ki hangosan:)
Remélem segítettem:)
Kovács Rubina
Én csak így nevezném el. A Kovács tömegnév(Bocsáss meg, de ez így van. A mi nevünk Simon, és az is az.)és jól fog mellette mutatni egy kicsit különlegesebb keresztnév.
A Barbara nevet semmiképpen nem tenném mellé, borzalmas hosszú és "b", "r" tömörülés...
Ha nagyon mellé tennél valamit, legyen a Zoé, de szerintem teljesen felesleges egy különleges név mellé még egyet adni.
Kovács Rubina- ez így szép.
(Nekem van Rubina nevű ismerősöm és nagyon aranyos név ez szerintem is.)
Pont ezt akartam én is irni.Hogy a Kovácshoz nem illenek ezek a nevek.Ha mondjuk nem egy magyar, hanem külföldi hanzású lenne a vezetéknév még esetleg elmenne de igy semmiképp.
Főleg nem a Rubina bocs de szerintem borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!