Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kovács Rubina Zoé vagy Kovács...

Kovács Rubina Zoé vagy Kovács Rubina Barbara? Esetleg csak Kovács Rubina? Mit gondoltok a nevekről? Melyiket adjam a kislányomnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 00:22
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Az én lányom Barbara Ilona.Van egy Szenes Iván dalszöveg:-Barbara,az minden nyelven Barbara!nekem nem a barbibaba jut eszembe,hanem a kislányom.nem hosszú a haja,pufi is még.A férjem és fiam választása volt,enyim az Ilona.(tömeg vez.névvel,Németh)

Szerintem:-Kovács Rubina Barbara.

Zoé sose nyerte el a tetszésem.hogy lehet becézni,Zozi?Zozo?Zoi?A férjem Zoli,őt hívom így.

2010. aug. 17. 11:19
 32/37 anonim ***** válasza:
Kovács Rubina Zoé!
2010. aug. 17. 11:31
 33/37 anonim ***** válasza:

A Rubina Barbara nekem nagyon tetszik együtt. A sorozatról én sem hallottam, mi sem nézünk tv-t , pláne nem ilyen brazil szappanoperákat :)

A Zoé viszont nekem egyáltalán nem tetszik. A Barbaráról sem a barbie babára asszociálok, talán mert már nem 12 éves vagyok :DD

2010. aug. 17. 11:39
 34/37 anonim ***** válasza:
Rubina
2010. aug. 17. 11:41
 35/37 A kérdező kommentje:
Nekem igazából mindhárom név tetszik, első neve biztos hogy Rubina lesz, apukája kérésére. A második névvel kapcsolatban még mindig nem jutottam egyről a kettőre. Lehet hogy ténylegesen egy neve lesz a gyerkőcnek.
2010. aug. 17. 13:25
 36/37 anonim válasza:
Rubina mellé sokkal jobban illik a Zoé. Ha lesz kislányom, én is Runinát szeretnék.
2010. aug. 18. 15:39
 37/37 anonim ***** válasza:

Kovács Barbara Zoé

Kovács Zoé Barbara

De ha választani kéne: Rubina Barbara

2014. aug. 25. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!