Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Fiú: Ezra Joel, Kirill, Leon, Manó, Manuel, Misa, Alen, Ariel, Aser, Max, Noé, Noel, Rafael, Ron, Sarel, Zénó, Zente, Noa, Noah, Ivory
Lány: Amina, Amira, Annabelle, Aira, Aina, Aura, Elenor, Elena, Elen, Elza, Era, Etel, Gerle, Hajnal, Hella, Helka, Jade, Jaha, Jara, Johar, Johara, Kora, Lana, Lara, Lelle, Lola, Lora, Luna, Mara, Masa, Miriam, Mila, Noa, Saron, Tara, Zora, Zorka, Zoé, Zara, Zamira, Samira, Helen, Rose, Polly, Ivy, Naomi, Lotte, Lotti, Belle, Bella, Mira, Maya, Villő, Zsolna, Serena, Zoya, Lenke, Bíbor, Boróka, Linett, Linette, Ellie,
Tetszenek? Adnátok a születendő gyereketeknek? Tudtok mondani hasonlókat, amik tetszenek?
Köszönöm:)
Kislányom Ellie, imádom ezt a nevet.
A Mila tetszik nagyon nagyon!!
Elena
Linett
Amira
Polly is nagyon szép.
De ugye tudod, ha egyikőtök nem külföldi állampolgár, ezek közül a nem magyarosítottakat nem adhatod a babának!
(Ha külföldön éltek más poersze)
Pl. Linette....max Linett. Szerintem a Polly sem, csak Polli.
Ellie, csak Elli- na így már nem olyan jó,
Én kettős állampolgárságú vagyok :)
Nagyon tetszik a kislányod neve:)
De aranyos vagy:-)) Tök jó neveket soroltál!! Ha akkor eszembe jut a Mila név, nagyon gondolkodóba estem volna. Annyira szép, egyedi, kedves és szimpi név. Cuki becézés:))Zoya is jól hangzik!!
Fiúkból:Ezra, Misa, Noa.
A Lio nem tetszik?:-). Ha fiam lett volna, ezt a nevet kapta volna:-)
A Lio, is nagyon nagyon tetszik:)
A Nilam hogy tetszik?
Nekem annyira nem, de nem csúnya. Talán még nem is hallottam:) Bár...
Medox?:)
Azokat írom csak, amik tetszenek.
Fiú: Ezra, Leon, Noel, Noah
Lány: Amira, Jade, Lana, Mila (viszont Milah-ként írva szerintem szebb), Zara, Rose, Naomi, Lotte, Serena (ez tetszik a legjobban a felsoroltak közül, és ezt adnám is), Ellie.
Max,Noah
Annabelle,Elenor,Elena,Linette,Ellie
Ezek tetszenek. De tetszik ilyen formában Emily is,Eliza és a kislányunk nevét is szeretem,ő Lilien.
Fiú tetszik még Brian így leírva és nem Brájen-nek.
Fiúnak a Ruben?
Ha külföldön éltek, akkor az ott nehezen kiejthetőket (Villő, Zsolna, stb) kizárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!