Anyák, kismamák! Ti fiút vagy lányt szerettetek volna (mielőtt megtudtátok a nemét)? Bővebben lent.
16 éves vagyok, és mindig is szerettem a kicsiket. Nagyon örülnék egy pici tesónak, de hát már nem lesz. Már most várom, hogy anya lehessek. :)
Az a "baj" velem, hogy iszonyatosan és csakis lányt szeretnék. Komolyan úgy érzem, ha fiam lenne, hogy összetörnék és nem is örülnék.
Volt már úgy valaki, hogy nagyon szeretett volna egy bizonyos neműt, de más lett? Ugyanúgy örültetek neki?
Anya azt mondja, hogy biztos, hogy a fiúnak is örülnék, de ismerem magam, nagyon határozott vagyok, és ha lányt szeretnék, akkor azt szeretnék.
Szerintetek? :/
az elsőnél inkább fiúra készültem - lány lett
a másodiknál lányra- fiú lett
a harmadiknál már mindegy volt - lány lett
de teljesen jó ez így :-)
Titokban mindig kisfiút akartam, és három kisfiam lett. :) De ezt csak itt vallom be, a való életben mindig azt mondogattam, hogy "mindegy, csak egészséges legyen", közben meg dehogy volt mindegy.
Én arra vezetem ezt vissza, hogy anyukámmal nem tökéletes a kapcsolatom, és féltem, hogy hasonló lesz nálunk is az anya-lánya viszony, ha lányom lesz.
Nekem mindegy volt, mert a nemfüggetlen nevelés híve vagyok. Úgy értve, hogy az öltözködést és a mivel-játszhat kérdést nem a nemétől teszem függővé, hanem az ízlésétől. Én is nagyon fiús voltam kislányként, pozitív emlék, hogy nem piszkált emiatt a környzetem, hanem járhattam fiús ruhákban, lehetett felnyírt, egy centis hajam és tele voltam kisautóval.
A férjem picit a fiú felé húzott, mert már van egy lánya.
Végül lány lett, imádjuk :)
Köszönöm a válaszokat, megnyugtatóak! :) (Van sajnos kivétel.)
Remélem, megkapom, amit szeretnék, de ha nem, akkor azt remélem, hogy hamar túlteszem magam rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!